Norejau paklausti arba gal tiksliau paprasyti, nenoretumet naujos skilties skirtos musu kurybai? T.y. Musu menams, rasliavoms ir panasiai?? Kazkaip truksta saves issireiskimo.
Plius - noretusi temos kur visi zmogeliukai prisistatytu, ne tik detu nuotraukas. Tarkim papasakotu apie save, susikurtu atskiras savo temas, ten daugiau susipazintumem vienas su kitu.
Tai tik mano pasiulymai jums. Ka jus manot? Ka mano pats adminas?
Skiltis lankytojų kūrybai?
31 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Nu nera tokiu temu kur butu tarkim galima visiems ideti savo kurybos - eiliu, pjesiu ir panasiai arba savo fotografiju/piesiniu?? Nera tokios temos, neradau as, nebent viena kur uzslepta.
O prie nuotrauku niekas neskaito aprasymo, visi ziuri tik i nuotraukas. Nagi, manau nemazai zmogeliu butu patenkinti kad galetu prisistatyti. Aha aš irgi labai noriu skilties kur būtų galima susikurt temą apie save,bet tesiog pasakė,kad tam yra forumiečių nuotrauku skiltis,bet niekas ten ir nekuria temu apie save tik deda nuotraukas ir tiek jei būtų skiltis "apie save" jau senai būčiau sukūrus tema,bet dabar ne,ne iš principo nekursiu.Esu visom keturiom už abi idėjas tik labai labai abejoju,kad kas nors atsižvelgs..
![]() Paskutinį kartą redagavo Sako 2008 Rgs 29, 20:30. Iš viso redaguota 1 kartą.
Taaip... "Senderio gyvenimo ypatumai.", "Meet Senderis", "Boulingo ekspertas Senderis apie save - išskirtinai Linksmas.net puslapiui"
Tu tik nepriimk blogai. Aš duodu pavyzdžių. Man patiktų. Dar aš noriu mėnesio forumiečio rinkimų. Nes atsiranda naujų aktyvistų ir būtų šiaip fainai. Arba reik patobulint "Lankytojų foto". Reikėtų padaryt "Mūsų lankytojai". Ir eitų temos nuo pagrindinio taip: > Mūsų lankytojai (vietoj lankytojų foto) > Temos su vardais ("zvyriete", "EnameL", "kara" ir t.t.) > (tarkim paspaudėm "EnameL") Ir atskira tema "Foto", "Apie EnameL", "GFX darbai", "Rašiniai ir eilėraščiai", "Blogas".
Nia?
31 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Forumo veikla ‹ Linksmas.net forumas ‹ Linksmai.lt veikla |

Patiktų kažkokia erdvė truputi daugiau atsiskleisti 

Tu tik nepriimk blogai. Aš duodu pavyzdžių. Man patiktų. Dar aš noriu mėnesio forumiečio rinkimų. Nes atsiranda naujų aktyvistų ir būtų šiaip fainai. Arba reik patobulint "Lankytojų foto". Reikėtų padaryt "Mūsų lankytojai". Ir eitų temos nuo pagrindinio taip: > Mūsų lankytojai (vietoj lankytojų foto) > Temos su vardais ("zvyriete", "EnameL", "kara" ir t.t.) > (tarkim paspaudėm "EnameL") Ir atskira tema "Foto", "Apie EnameL", "GFX darbai", "Rašiniai ir eilėraščiai", "Blogas".