Šis bei tas Pašnekesiai

Mokytojų analizė

Vartotojo avataras

kristė

Patyręs forumietis

Kaunas

93.23 Lt

Standartinė » 2006 Bir 28, 12:08

Ne man sakyk... Jei neimotais ką dyrikas už tai pasakys. Ir tai tas dyrikas sako į ją nekreipt dėmesio... O ji vienintelė fizikė... :(

--------------------------------------

Vartotojo avataras

pussycat91

Mis Linksmai

Vilūnai

18,526.73 Lt

Standartinė » 2006 Lie 03, 19:58

Jau koks trenktas mano muzikos mokytos jo pravarde Mutantas, jis 16 metu panelej uzstate vaika :x be to niekas jo neklauso ir nieko neatsiskajtinejam,o pas visus tik 10 :D

Vartotojo avataras

kristė

Patyręs forumietis

Kaunas

93.23 Lt

Standartinė » 2006 Lie 03, 21:13

Kaip žiauru, kad u-statė vaiką... :roll: O ji to norėjo..? :cry:

Vartotojo avataras

FANTA

Patyręs forumietis

Biržai

18.00 Lt

Standartinė » 2006 Lie 03, 22:21

Jo ar prievarta ar noru??? Tai merginai įstatė vaiką? nu ar ją prievarta ar noru.. Na turbūt supratot :D

linksmute

Įsijaučiantis

5,332.90 Lt

Standartinė » 2006 Lie 03, 23:13

tokį mokytoją turėt tai nekas... :roll:

Vartotojo avataras

kristė

Patyręs forumietis

Kaunas

93.23 Lt

Standartinė » 2006 Lie 04, 15:52

Turbūt jau pašalintas iš mokyklos :roll: pagal mane taip ir turėtų būt...

Vartotojo avataras

pussycat91

Mis Linksmai

Vilūnai

18,526.73 Lt

Standartinė » 2006 Lie 04, 19:06

Nu nzn ar noru ar ne,bet spėju nelabai ji norėjo.... :roll:
Jo niekas neišmeta,nes neranda daugiau kitų muzikos mokytojų :cry:
Beja jy priėmė neseniai nors ir žinojo apie vaiką..... :x

Vartotojo avataras

Jokubas

Dalyvis

Underground

867.70 Lt

Standartinė » 2006 Rgp 16, 10:08

Į kurį siaubiaką tu čia papuolei? :mad:

Vartotojo avataras

QUAKE

Įsijaučiantis

169.80 Lt

Standartinė » 2006 Rgp 24, 11:19

Mano sule siaubekas yr! :mad: Mokytojos, tai sakes! :mad:

Timas

Lankytojas

Kownas

560.30 Lt

Standartinė » 2006 Rgs 10, 16:11

Musu sules mokytojai taj nuo pat pirmos savaites ant musu klases uzsisedo...
tai žodžiu puse mokytoju del nieko raso 2... tipo kalbejom.
Istorijos mokytoja tai ziuri ir rekia atsisukus i mane, o is tikruju kalba su tuo kuris kitam klases gale sedi..
tai sedziu klasej, tyliai rasau, o ji man kad uzreks kad mazymiu klygute duociau. :D
o po to klausiu uzka taj sako kad ne ant manes reke :D

Vartotojo avataras

*CaSH MaKeR*

Dalyvis

alytus

9,160.40 Lt

Standartinė » 2006 Spa 06, 20:59

Mano mokytoja tai užsimerkus dėsto :lol: ,o kitas mokytojas yra labai nervingas tiesiog nenustygsta vienoje vietoje :lol:

Vartotojo avataras

Pumax

Įsijaučiantis

Sostinia

3,641.40 Lt

Standartinė » 2006 Lap 12, 15:19

Nju čia tai geras :cry: :clap: ....

Pas mus mokšėj toks fizikos mokytojas yra...Kai būna ka nors rašom tai jis vaikšto tarp suolų ir kažką dainuoja...o,kai pakeli ranka ir nori kažko paklaust tai jistaip staigiai atsisuka, ibeda akis i kurį nors iš mūsų klasės ir klausia:
-Kas tai pasakė?

Arba dar yra toks fizinio mokytojas...Mums 5 klasėj reikėjo daryt kažkokius tai kulversčius ar ką tai....tai jis mergaitėms už subinės graibo ir sako,kad neteisingai darom :cry: :x :roll: ...db ačiū dievui pas mus yra fizinio mokytoja....bet ir apie nieko gero....kai susinervuoja tai pradeda keiktis...ne patyliukais,bet garsiai....tai viena kart kai pasakė eikit jūs visi šikt....tai visi tokie nustebę ir įsižeidę atsisuko.... :shock: :x

nju zodziu....čia visko nenupasakosi.dar daug tokiu mokytoju musu mokšėj yra.... :lol:

ai ir dar yra geogafijos mokytoja..sedžiu pirmam suole,o jin tai rėkia kai kalba kad lengvai gali apkurst....

Vartotojo avataras

QUAKE

Įsijaučiantis

169.80 Lt

Standartinė » 2006 Gru 07, 18:02

Geras! Ziauriausiai is pasakojimo tai isivaizdavau fizikos mokytoja! :lol:
Mano aukletojas sako: parazitai jus, gaidys, as jums galvas su kirviu nukaposiu, as tau akis islupsiu, zandus isplesiu ir dantis israusiu, tu zalia varle, nu blin etikmat, rupuzes jus! :lol: :lol: :lol: Ir jis yra visos sules siaubas! Jis plikas! Jo plike blizga! Ant plikes zaliuoja kei permatomi plaukai! Dar jis sako: nenorek kad ausis su svirkstu isplauciau, jei kas bent garsa isleis suesiu du druska ir betonu, i cementa siknas atitarkuosiu, as tau snuki atprausiu! Kai jis nebuvo aukletojas ir pavadavo dailes moktoja kurios nemegau, tai kita pamoka atejo ta mokytoja, tai ja pamacius net sirdis is laimes suvisperjo! Lyg sviesa tunelio gale pamacius! O jau prisidirbus nor menkiausia menknieki, buna ..! Viena pamoka nedariau kulces, tai iskart tempe pas sesele, tos nebuvo, tai tempe pas pavaduotoja, tos irgi nebuvo, tai tempe pas socialine, o ten tai isvis skandalas buvo! Socialine prispango, kad mane reik i pastoge kazkokia patalpint ir dar prigrasino ir ispludo! Ir vasa tai del to kad nedariau vienos kulces pamokos! .., ane?! Kai tik ka nors is kitu klasiu pagasdina, kad nutemps pas ji, tai iskart angeliuas pasidaro! Visi kaip setono jo bijo!Nors jis visos sules siaubas, man patinka mano aukliukas! :D :D :D

Vartotojo avataras

blueberry

Įsijaučiantis

3,336.22 Lt

Standartinė » 2006 Gru 07, 19:45

pas mus ypac is fizikos truputi trenkta...siaip labai megsta savo tiesa irodinet,tokia xarizmatiska, griezta,,,kartais ( visada) perlenkia lazda.., pvz karta pas viena mokine nuo suolo iskrito liniuote,tai ta zodziu kaip pradejo,kad tipo ji galejo kazka ta liniuote nuzudyt.., kad jipati sestu uz grotu,po to pradejo kaip sunku mokytojams yra,kaip viskas nesazinnga i tt.., .... :lol: Kartais kaip pradeda savo tiesa varyt,ten apie valdzia,sake,kad lietuvoj butu gera valdzia,jei ta valdzia sudarytu kazkokie protinguoliai is uzsienio... (wtf?!) nu zodziu.. kartais tiesiog iki asaru norisi juoktis is jos,bet tada kai pastebi kad kazkas ne ,,ta '' daro tai .... zodziu ji VISADA rekauja,nesvarbu yra pagrindas ar ne :twisted:

Vartotojo avataras

:::Lord-Vega:::

Įsijaučiantis

The Underworld

4,587.60 Lt

Standartinė » 2006 Gru 08, 18:56

Nu pas mus yra labai linksmas matiekos mokytojas "Francu" vadinam zodziu nebuna tokios pamokos kai jis kam nors neduoda pora plausku i veida ar neispirtu kam nors ir taip toliau.O šiaip jis tikrai fainas per pamokas pasakoja anekdotus barius laidžioja , bet atsimenu gal prieš metus jis per pamoka susimušė su mano klasioku staska tai žodžiu žiauriai patiko tas mahanas aišku laimejo Francas jis juk stambesnis :D nu staska išėjo iš klasės apsižliumbes ir su kraujojančia nosim tipo nueis pasiskut dirikui kad mokytojas ji primušė nu tas ir nuėjo bet dirikas nieko visiškai nepadarė francas taip ir liko nenubaustas nors staska jis tikrai gerai atlupo kaip reikiant....

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias