Mokytojų analizė
54 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Musu sules mokytojai taj nuo pat pirmos savaites ant musu klases uzsisedo...
tai žodžiu puse mokytoju del nieko raso 2... tipo kalbejom. Istorijos mokytoja tai ziuri ir rekia atsisukus i mane, o is tikruju kalba su tuo kuris kitam klases gale sedi.. tai sedziu klasej, tyliai rasau, o ji man kad uzreks kad mazymiu klygute duociau.
o po to klausiu uzka taj sako kad ne ant manes reke ![]() Nju čia tai geras
....
Pas mus mokšėj toks fizikos mokytojas yra...Kai būna ka nors rašom tai jis vaikšto tarp suolų ir kažką dainuoja...o,kai pakeli ranka ir nori kažko paklaust tai jistaip staigiai atsisuka, ibeda akis i kurį nors iš mūsų klasės ir klausia: -Kas tai pasakė? Arba dar yra toks fizinio mokytojas...Mums 5 klasėj reikėjo daryt kažkokius tai kulversčius ar ką tai....tai jis mergaitėms už subinės graibo ir sako,kad neteisingai darom nju zodziu....čia visko nenupasakosi.dar daug tokiu mokytoju musu mokšėj yra....
ai ir dar yra geogafijos mokytoja..sedžiu pirmam suole,o jin tai rėkia kai kalba kad lengvai gali apkurst.... Geras! Ziauriausiai is pasakojimo tai isivaizdavau fizikos mokytoja!
Mano aukletojas sako: parazitai jus, gaidys, as jums galvas su kirviu nukaposiu, as tau akis islupsiu, zandus isplesiu ir dantis israusiu, tu zalia varle, nu blin etikmat, rupuzes jus! Ir jis yra visos sules siaubas! Jis plikas! Jo plike blizga! Ant plikes zaliuoja kei permatomi plaukai! Dar jis sako: nenorek kad ausis su svirkstu isplauciau, jei kas bent garsa isleis suesiu du druska ir betonu, i cementa siknas atitarkuosiu, as tau snuki atprausiu! Kai jis nebuvo aukletojas ir pavadavo dailes moktoja kurios nemegau, tai kita pamoka atejo ta mokytoja, tai ja pamacius net sirdis is laimes suvisperjo! Lyg sviesa tunelio gale pamacius! O jau prisidirbus nor menkiausia menknieki, buna ..! Viena pamoka nedariau kulces, tai iskart tempe pas sesele, tos nebuvo, tai tempe pas pavaduotoja, tos irgi nebuvo, tai tempe pas socialine, o ten tai isvis skandalas buvo! Socialine prispango, kad mane reik i pastoge kazkokia patalpint ir dar prigrasino ir ispludo! Ir vasa tai del to kad nedariau vienos kulces pamokos! .., ane?! Kai tik ka nors is kitu klasiu pagasdina, kad nutemps pas ji, tai iskart angeliuas pasidaro! Visi kaip setono jo bijo!Nors jis visos sules siaubas, man patinka mano aukliukas! ![]() pas mus ypac is fizikos truputi trenkta...siaip labai megsta savo tiesa irodinet,tokia xarizmatiska, griezta,,,kartais ( visada) perlenkia lazda.., pvz karta pas viena mokine nuo suolo iskrito liniuote,tai ta zodziu kaip pradejo,kad tipo ji galejo kazka ta liniuote nuzudyt.., kad jipati sestu uz grotu,po to pradejo kaip sunku mokytojams yra,kaip viskas nesazinnga i tt.., ....
Kartais kaip pradeda savo tiesa varyt,ten apie valdzia,sake,kad lietuvoj butu gera valdzia,jei ta valdzia sudarytu kazkokie protinguoliai is uzsienio... (wtf?!) nu zodziu.. kartais tiesiog iki asaru norisi juoktis is jos,bet tada kai pastebi kad kazkas ne ,,ta '' daro tai .... zodziu ji VISADA rekauja,nesvarbu yra pagrindas ar ne Nu pas mus yra labai linksmas matiekos mokytojas "Francu" vadinam zodziu nebuna tokios pamokos kai jis kam nors neduoda pora plausku i veida ar neispirtu kam nors ir taip toliau.O šiaip jis tikrai fainas per pamokas pasakoja anekdotus barius laidžioja , bet atsimenu gal prieš metus jis per pamoka susimušė su mano klasioku staska tai žodžiu žiauriai patiko tas mahanas aišku laimejo Francas jis juk stambesnis
nu staska išėjo iš klasės apsižliumbes ir su kraujojančia nosim tipo nueis pasiskut dirikui kad mokytojas ji primušė nu tas ir nuėjo bet dirikas nieko visiškai nepadarė francas taip ir liko nenubaustas nors staska jis tikrai gerai atlupo kaip reikiant....
54 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |

,o kitas mokytojas yra labai nervingas tiesiog nenustygsta vienoje vietoje
....