Virtual Villagers 3: The Secret Citynerandu kur reikia uzkelt zmogu..galit numest foto linka? su paibrezta vieta kur reikia uzkelt zmogu?
Ir kodel man nebedaro vaiku?as turiu du namelius, statau trecia, ir man yra jau daug numire, turiu du zmones 16metu ir 2zmones 65 metu 1 zmogu 40 ir vada 65 meto, ir man jau kelis sykiu dariau bt nepadaro vaiko!! nei vieno!! o man reikia zmoniu!! ka daryt? Ir kaipstatyt statula? uzkeliu zmogu man raso confused ir po keliu sekundziu jis neina.. Turiu viena moteriske kuri tik ka pagimde mergaite, o pries tai pagimde 4 bernus
Tai su vaikais viskas gerai. Toliau del to akmens ir viskas ok, jau radau ji. Bet del statulos tai ne viskas aisku. Ta statula jau nustumiau iki virsaus, bet jin ne ant tos statulos koju bt virsuj ant to kalno, ir man daugiau nks nedirba, uzkeliu tai raso kad nothink. tai nesuprantu ka reik padaryt? Edit: Pades kas nors? Jau 2 dienos nieks nepadeda.. ;( joo..
mano jau du karaliai numire.. db trecias.. jam tik 20 kazkiek metu.. o juo tapo 18.
nu tai tu pabandyk ne viena karta.. as tai pavyzdziuj visus sukeliau vienu metu ir kuris norejo tas tapo.. jei nepavyks tai pabandyk taip padaryt kelis kartus
Turetu iseit.. Nu o jei kas nors man galetu padet del tos statulos tai buciau labai dekinga.; Prasau. Kas nors.!! na jei tu jau pasirinkai gamta kito nusipirkt negalesi,o del augalu tai nezinau...
gal pabandyk tiesiog uzmesti kaimieti ant augalo-na paprastai tai jis pats nunesa i laboratorija,nes jei kai jis paims augala tu ji nutempsi augalas iskris jam is ranku
tai kai as nutempiu kaimieti man raso the laboratory is in ruins ir nieko nedaro o tau buge reikia jums reikia 3-iosios restauracijos, ir aš tik numesdavau savo žmones šalia statulos, ir jie padarė kitus (meistro statybininkų darbas geriausiai) ‹ Siuntiniai ‹ Nedideli žaidimai |