Tvarkymas
41 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
as tai dazniausiai tavarkausi karta i savaite sekmadieni arba sestadieni nes mama liepia .o dar kartais truputi apsitvarkau pries vakareli tada kai drauges ateina ir taip jeigu matau kad labai netvarkinga tai truputi
![]() --------------------------------------
kai kas nors liepia ne lb te noriu tvarkytis bet vistiek tvarkausi
ka darysi o kai pati uzsivedu tai buna td tvarkau ir tvarkau o kad taip visada butu kad pati norėciau tvarkytis ![]() Jei man kas nors liepia twarytis, tai tada susinervinu ir belekaip sutwarkau, o jei pačios noru, tai nepraleidžiu nei lopinėlio...
O tai vakar mano mama naktinę pamainą dirbo, tai twarkiausi kokia 23:30val. tada tai jau tikrai 'smagu' buvo twarkytis...
tvarkytis reikia butinai ir turi tvarkytis nuo mazens nes paskui kai uzaugsi tai nesitvarkysi ir gyvensi siukslyne o tada bus negerai
![]() As tai kaip tingiu tvarkytis... Siaubas... Lovos stalcius isluzo nuo siuksliu...
Stalo stalciuose sutrombuotos siuksles... Kupse pilna siuksliu... Kai klasiokei pavoge telefona, tai visiems reikejo isverst kupses, tai kai as isverciau savo, tai visi luzo... Man tai labai nepatinka tvarkytis ir sunku prisiverst... Nu karta per menesi uzplaukia, kad pradedu viska tvarkyt... ![]()
41 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |

ka darysi o kai pati uzsivedu tai buna td tvarkau ir tvarkau o kad taip visada butu kad pati norėciau tvarkytis 

tada tai jau tikrai 'smagu' buvo twarkytis...