SoliariumaiMan tai gulėti saulėje malonu
Atsipalaiduoji, bet komplikacijos nekokios. Visa savaitę ar daugiau kenti skausma, prisilietus su drabuzias skauda, išsimaudžius net su rankšluoščiu negalima nusivalgyt. oda karšta šlapia kažkokia, o po to lupasi , o kai nusilupa pasidaro jautresne, žodžiu... ![]() Man nuo saules buna bloga ir skauda galva,tad stengiuos kuo maziau joje buti.O i soliariuma taip pat neinu,nes as turiu kur deti savo pinigus..
...Be to,mano odoje yra labai daug vadinamuju "apgamu",ypac ant nugaros, is kuriu gali issivystyti odos ligos,tad man geriau nerizikuoti i soliariuma..Vėžiu dabar susirgsi ir į soliariumą nenuėjus,tikrai nežinai kada ir kur jis bus.
Tą patį žmogų,saulėje besideginantį gali ''užpulti'' vėžys.Aš nei už nei prieš,pati ėjau žiemą ir vėl žadu eiti,nes vasarą visiškai neturiu kantrybės degintis valandų valandas,kad bent kiek būčiau ruda,nueisiu 10min. į soliariumą ir jau ruda.Esu prieš,kai padaugina soliariumo,kad net baisu žiūrėti,eina svilėsiai kažkokie. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |