Korn,tu pasižiūrėk kaip jie elgiasi su vištom ir kitais gyvūnais.
http://www.meat.org/video1.asp?video=me ... speed=_med
atrodo nieko ane?
bet vistiek kenčia.
Gyvūnų kankinimas
34 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Nežiūrėjau video, esu mačius apie visokias delfinų skerdynes ir daugiau to matyt nebenoriu. Neeiline, dėl to atvejo, kai gyvūnas sužaloja vaiką..man irgi gyvūno gaila labiau. Žmonės gyvūnus žudo, kankina pačiais nežmoniškiausiais būdais, o čia šuo krimstelės vaikui rankovę ir jau skaityk tas šuo nebegyvas. O dar visokios medžioklės žmonių malonumui..Koks čia gali būt malonumas nužudyt beginklį padarą?? Tokius į psichiatrinę tiesiu taikiniu vežt. Pati negaliu net musės užmušt...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ievuzia>>Aš lygiai tokia pati,draugės mano tūlike vorą rado lauke,tai apipurškė jį su oro gaivikliu,tas aišku mirė,purškia ir juokiasi,sako būtų čia Elena,tai apsiverktų...arba aš pamatau musę kokia į voratinklį įstrigusią,tai paleidžiu,arba su širšėm irgi arba musėm,jos dažniausiai trinasi prie lango,tada pagaunu uždedu puodelį,pakišu po juo ka nors ir išnešu laukan
![]()
Tegul patys žmonės su savim ir ekspermentuoja, dėl tu vaistu nebus išgelbėti gyvunai, tai kokio daikto jiems aukotis dėl mūsų? Jie taip pat nori gyventi.
34 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |