OlimpiadaDabar 01:48 val. Deima nemiega ir laukia kašio. įdomu ar ilgai, nes kažko akys merkias ir galvą skauda...
Bet vistiek nuotaika gera.
Na štai. Jau ...03:10. Deima Sėdi... Įsivaizduoju keistai atrodo, bet nieko. Tuoj kavos išgers ir viskas bus gerai.. Mes laimėjom!!! Jė. Deima nemiegojo visą naktį. Nuotaika nereali. Ir dabar eisiu bėgiot. Uh. Smagu ;} Paskutinį kartą redagavo Deimoskea 2008 Rgp 12, 14:03. Iš viso redaguota 1 kartą.
Kėlėmės su drauge 4 val.;D O jos brolis sako: "Oi ir aš kelsiuos, jus dar pažadinsiu." Bet aišku jis neatsikėlė.xDIš pat pradžiu susinervinau, nes lietuviai atsilikinėjo, bet po to viskas susitvarkė ir mes 30 taškų nuo Irano skyrėmės.;P O jau kaip susinervau kai Mačiulis vienos baudos nepataikė ir mes 100 taškų nesurinkom.;XX Bet aš ant jo nepykstu, nes jis toks sexius.;D Nu man tai jis laabai gražus.xD Na štai pasidalinau savo įspūdžiais su jumis.;)
‹ Diskusijos ‹ Sportas |

Pas mane telefone priminimai kada rodo krepšinį ir dar kada rodys lengvąją atletiką. Pagrinde krepšinį ir lengvąją atletiką žiūrėsiu
Bet vistiek nuotaika gera.