Banko kortelė nepilnamečiams
na nežinau, pirma aš pasidariau kortelę (ne zoom), ją pasiėmiau ir tada tėvai internetu pervedė pinigų, o dėl zoom tai nežinau, bet manau kad viskas tas pats, tiesiog leisdamas pinigus gauni tuos zoom taškus ![]() šiaip laabai gerai turet kortele..
na nebutina ja turint ten kaupt pinigus.. bet su kortele yra saugiau pinigus didesnius nesiotis.. jejgu pamesi ar pavogs kas kortele gali uzblokuot..
pvz kai kur isvaziuoju tai jejgu pritruksta pinigu tevai atsiuncia.. šiaip patogu yra ta kortele..
O tai tipo cia su ta zoom ar taip persiuncia tuos pinigus?O kuriame banke cia sitaip? As tai lb noreciau tos korteles ![]() Na čia tėvai kažkur turi nueit dėl tos išmokos, sutvarkyt dokumentus ir pan. Kai mane užrašė dar eilėj laukt reikėjo, kol pradėjo pervedinėt. Tėvų paklausk, ar internete paieškok kur ir kaip. O pinigus persiųs į tėvų kortelę, nes kaip ir sakiau jie nepersiuntinėja šitų pinigų į nepilnamečių korteles. Tai čia kaip susitarsi su tėvais, ar kad tau pervestų, ar kad grynais duotų, ar išvis savanaudiškai pasiliktų sau.
ZOOM kortelės yra Hansa banke.
Afygenas biznis Nepagalvoji kiek su tokia infliacija tu jau praradai pinigu?
O jei į temą ,tai turiu pasidares dvi Zoom korteles. Tikrai patogus dalykas,nes dažnai būna tokių situacijų kad esi kur nors toli nuo namų ir baigias pinigai (tada suki tevam ir tau perveda) ir kaip daugelis sakė saugiau nešiotis dideles sumas. ‹ Diskusijos ‹ Ekonomika, pinigai ir kt. |

rašė:Gal as truputi pasirodysiu tupa (nors tokia esu