Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

DJ Carmello: Klausimai

Vartotojo avataras

Carmello

VIP

Kaunas

912.55 Lt

Standartinė » 2005 Rgs 02, 22:45

Paveikslėlis
Paskutinį kartą redagavo Carmello 2005 Rgs 22, 15:08. Iš viso redaguota 1 kartą.

--------------------------------------

Svečias

Užrakinta

Standartinė » 2005 Rgs 19, 13:37

Kokia programa yra dainoms perdarinet ir panašiai?

Vartotojo avataras

Carmello

VIP

Kaunas

912.55 Lt

Standartinė » 2005 Rgs 20, 13:03

Yra visokiausių ...aš dirbu su Traktorium, Sony acid pro, Cubase, Virtual dj...

Svečias

Užrakinta

Standartinė » 2005 Rgs 23, 11:26

Galetum daugiau savo remix'u idet į download'us, nes visi geruliai :)

orange_

Užrakinta

Standartinė » 2005 Spa 13, 15:46

labas, čia orange_ jei toki prisimeni va netyčia radau puslapi tai žiūriu afigenai varai ;) Respect man žiauriai patiko Žas remixas. Beje greit naujas Traktor dj 3 išeis tai jai reiks parašyk suveiksiu :)

Vartotojo avataras

Carmello

VIP

Kaunas

912.55 Lt

Standartinė » 2005 Spa 13, 22:09

Atsimenu orange_ ;) dėkui už pagyras ;) ...myli tu lietuviška muziką kaip pastebejau, jeigu Žas kotletas labiausiai įstrigo ;) ...kai gausi Traktor dj studio 3 parašyk man laišką arba čia pranešk, gal dar nebusiu susiveikęs tai mielai priimsiu tokia dovana :D

orange_

Užrakinta

Standartinė » 2005 Spa 17, 17:12

O kokia Cubase versiją turi ir kiek užima? Aš va radau Steinberg.Cubase.SX.v3.0.2.623-H2O tai 113 megų užima tai reiks pažiūret kas čia do daiktas :)
Pabandyk dar DSS DJ nebloga irgi programa ;)

Vartotojo avataras

Carmello

VIP

Kaunas

912.55 Lt

Standartinė » 2005 Spa 21, 23:01

Tokią pačią --> Steinberg.Cubase.SX.v3.0, bet kiek užėmė jos installas aš neatsimenu, galėčiau pasiraust po kompaktus ir pasakyt tiksliai, bet turbūt jau parsisiuntei ir išbandei per tiek laiko :D

Dj_BaNaS

Lankytojas

Kaunas

68.10 Lt

Standartinė » 2005 Spa 30, 22:42

Nu keliu prieš tave kepurę Carmello ;)
Tu Kaune Exit'e groji? Norėčiau išgirsti tavo kūrinių daugiau, tai galvoju kur apsilankyti :D
Šiaip pats buvau toks mini DJ, bet norėčiau daugiau sužinoti nuo ko pradėjai ir panašiai... Nu nes muzika man nr.1! Žiauriai norėčiau pabandyti ką nors sukurti pats... Bet ieškau kas galėtų užvesti ant kelio :D

Vartotojo avataras

Carmello

VIP

Kaunas

912.55 Lt

Standartinė » 2005 Spa 31, 13:07

Exit'e nesu grojęs, bet tikrai neatsisakyčiau jei kas pasiulytų ;)
...pradėjau nuo tada kai 'Native instruments' sukurė Traktor'ių, sėdėdavau per naktis kol išmokau tobulai derinti bumchika ;)... vėliau išbandžiau Sony programas, už jas geresnių nėra! Pradėk nuo Sony - neapsiriksi :D

Dj_BaNaS

Lankytojas

Kaunas

68.10 Lt

Standartinė » 2005 Spa 31, 19:51

Na aš pats tai irgi metus laiko pradirbau DJ vienoje miestelio diskotekoje, bet pats remix'ų nedarydavau, o leisdavau jau gatavą muziką!
Nu manau, kad tai yra gana paprasta palyginus su tuo ką tu darai ;)
O kokiam nors klube groji pats?
Gal gali išsamiau papasakot apie programas su kuriom galėčiau remixiukus kurti?

Vartotojo avataras

Carmello

VIP

Kaunas

912.55 Lt

Standartinė » 2005 Lap 02, 12:31

Teko grot tik "Amerika pirtyje" ir privačiuose vakarėliuose... Turėjau pasiūlymą leist rusišką muziką apie kurią neturiu jokio supratimo ir "Viva romoj" stovėt už carinsko aparato, kur įgrūda kompaktą į rankas ir tipo grok (15-20Lt už naktį :shock: ) ... Tai dbr laukiu geresnių pasiūlymų... Px jei nesulauksiu, nes dj'jauju savo malonumui ;) ...
Remixų kūrimas žiauriai kruopštus darbas. Prie kiekvieno gero kotleto užtrunku tiek laiko, per kurį spėčiau sulipdyt du setus! Beje, pats laikas sulipdyt kokį ;) ...programų yra daug, bet mano pagrindinė 'Sony acid pro', su ja pradedu ir užbaigiu mix'ą, kitos tik pagalbinės...
Įsirašyk ją ir klausk ka neaišku..

Dj_BaNaS

Lankytojas

Kaunas

68.10 Lt

Standartinė » 2005 Lap 02, 17:58

Na jei man padedi uzsukti ant doros kelio... Tai gal galetum padet kur rasti tu programu... Šiaip randu ivairių, bet ne tas kurias tu vardinai! O tu juk pats pradejes nuo nulio, tad manau ir man galėsi patarti nuo ko geriau ir iš kur gauti programu, arba gal turi koki FTP kad įmestum, na žinoma jei tau tik negaila :D

Vartotojo avataras

Carmello

VIP

Kaunas

912.55 Lt

Standartinė » 2005 Lap 02, 21:56

Tarp įvairių tik pasimesi, geriausios tos kurias įvardinau (Traktor Dj Studio; Sony Acid pro)... Neturiu daug vietos serveryje ir dideliu neto greičiu negaliu pasigirti, todėl asmeniškai tau 60mb negaliu skirti ;)
Traktorių be problemų gali gauti bet kokiam warez saite
(pvz: www.viskas.net ) o Sony Acid Pro per p2p (Kazaa, emule, limewire, imesh...).

Vartotojo avataras

MalRiX

Lankytojas

Mazeikiai

0.00 Lt

Standartinė » 2005 Lap 03, 18:54

Nieko as tai nesuprantu su ta sony.. bet kai nervin... iš kur tus midi garsus gaut? ar kaip ten mixsuot.. :cry:

Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių