Mažybiniai vardaiKaip mama ar tėtis sako Agnyte
tai net neatkreipiu kai kada , bet kai sesė taip mane pavadina ir dar ištempia -Agnytia... tai hooj..
nervina,, dabar toks bernas prisikabino,siulo draugaut ir vadina agnute,agnea ir pan.. zuikelis.. nervuoja šiaip mane.. bet kai kada gal ir nieko.. Nekenčiu jei būna tarp merginų,bučiukai dar ir panašiai...Jei draugė man taip pasako tai mes žvengt pradedam galvodamos ,,kokios durnės taip gali''.....Bet jei kalbant apie tau svarbų žmogiuką vaikiną tai visada smagu išgirsti tokius žodžius ,nes jie pakelia mano savimeilę ,o pati nelabai mėgstu naudot kačiuk,zuikiuk,mažiuk ir pnš, na ne mano stilius manyčiau...
Mane seima vadina simute arba simonyte
o šiaip svetimiem neleidziu saves vadinti mazybiniais vardais...Tiesiog Simona ai tete dar vadina drambliuku ![]() Paskutinį kartą redagavo Sinjorita 2008 Rgp 30, 14:25. Iš viso redaguota 1 kartą.
Draugas vadindavo: mažiuke, mergaite, Dianyte, Dianiuku, mieląja, mylimąja, brangiąja, o per Velykas prie pasveikinimo su ta diena, pridėdavo dar ir "zuiki". na, ir pan. Patikdavo, o kaip gi nepatiks. Visad malonu, kasdien girdėti tokius žodelius iš patinkančio vaikino.
Kai kokie kiti kabinas prie manęs, dažniausiai ir pradeda su tais savo: "žvaigždute, saulyte, katyte, pupyte,pupa..va, tokie jau nepriimtini man O šiaip, kai būdavau dar mežesnė tėtis mėgdavo mane vadinti Daniuku arba Danyte. Kaip man nepatikdavo.
Yra begalės tokių žodžių. ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

ai tete dar vadina drambliuku 

O šiaip, kai būdavau dar mežesnė tėtis mėgdavo mane vadinti Daniuku arba Danyte. Kaip man nepatikdavo.