Mūsų nagučiaiMan taj ir grazu twarkingi swarus neilgi naguciai... sutinku Prancuziskas manikiuras tikrai graziai atrodo kekvienai manau paneliai..
Ilgu nagu nemegstu manu tai nepraktiska ir šiaip nelabai man patinka.. O visokie pricaskinimai man nepatinka.Kai ant nagu mirgu margu.šiaip pati renkuosi dazniausiai bespalvi arba svelnias pastelines spalvas ![]() Mano rankų nagai kažkokie keisti - kampuoti, todėl stengiuosi juos gražiai užapvalinti.
Nemėgstu ilgų, išdailintų nagų - labai nepatogu turėtų būti. Pati savo nagams neskiriu daug priežiūros, tačiau visada žiūriu, kad būtų tvarkingi. Nieko nėra šlykščiau, kaip juodos panagės o.O Kartais nusilakuoju nagus ryškiomis spalvomis. Gražiai atrodo melsvai violetinė ^^ Mano ranku nagai tai skaudi tema
D zodziu man jie kazkokie neproporcingi negraziai nuauge...Ne viena kart bandziau augint bet is nervu nukirpdavau nes naagai negrazus sluoksniuojasi ir pan.. Svarbu, kad jie tvarkingi ir švarios panagės, o dėl ilgumo, tai kiekvienam pagal norus ir galimybes. Juk ne visų stiprūs nagučiai, kad galėtum ilgus užsiauginti, o dar ir forma būna įvairi.
Labai keista šioje temoje visi kalba tik apie rankų nagučius, o kaip kojytės? Ar jų nagučiai mažiau matomi, tai ir dėmesio tam neskiriate? ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

Ilgu nagu nemegstu manu tai nepraktiska ir šiaip nelabai man patinka..
O visokie pricaskinimai man nepatinka.Kai ant nagu mirgu margu.šiaip pati renkuosi dazniausiai bespalvi arba svelnias pastelines spalvas