KairiarankiaiDaugelis senesnio amžiaus žmonių stebisi, kaip va mokiniai mokyklose su kairia ranka rašo, nes ankščiau nebūdavo galima su kairia rašyti, kairiarankiai turėdavo išmokt rašyt dešine ranka. Štai kokie laikai būdavo.
Šiaip tai mano mama sakė kai maža būdavau tai viską kairia darydavau, tai ji neva nuo šito atpratino. Turbūt senamadiška ![]() zinok rimtai.. as isbandziau.. gal ir ne visiems nezinau.. bet keliems zmonems taip yra.. isbandyk su ziedais.. buna kad ant desines rankos ziedas uzdetas ant pvz zmaliziaus verzia pirsta.. ant kaires rankos ir ant to pacio pirsto uzdedi tai kaip tik..
su irodymais viska.. be to pastebejau mano kojos skirtingu dydziu.. D arba man stovint pries veidrodi truputi vaidenas..![]() Oi oi.
![]() Na šiaip pasakysiu čia toki svarbų dalyka: Jai yra vaikas kairiarankis, tai negalima jį pratin daryt viską su dešine ranka, nes tada žmogus gali dažniau turėti psichinių sutrikimų, tampa uždaresnis, nebepasitikėti savimi. Nu jai laikraštis nemalavo, tai čia teisybė. ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

Šiaip tai mano mama sakė kai maža būdavau tai viską kairia darydavau, tai ji neva nuo šito atpratino. Turbūt senamadiška