Įvairūs Mistika

Nutikimas Kroglin Grange

Vartotojo avataras

Revenge

Apšilinėjantis

Panevezys

2,566.20 Lt

Standartinė » 2008 Bal 25, 21:25

1870-ųjų viduryje trys nepažįstamieji Kemberlendže, Anglijoje išsinuomojo seną didelį namą, vietinių vadinamą Croglin Grange. Pirmąją vasarą jauna moteris ir du jos vyresnieji broliai nieko neįtardami nakvodavo name palikdami neuždarytas langines. Vieną tokią naktį moteris pastebėjo dvi keistas mirksinčias švieseles, šmėkščiojančias netoli namo esančios senos kapavietės medžių šešėliuose. Greitai ji suprato, kad tai dvi kažkokio keisto groteskiško sutvėrimo akys.

Išsigandusi moteris sustingo lovoje. Bėgti prie durų bijojo, kad įsidrąsinęs sutvėrimas nesumanytų šokti per langą. Ji netgi negalėjo sušukti, taip buvo persigandusi. Švieselėms trumpam išnykus, ji pagalvojo, kad sutvėrimas pasuko už namo ir pabandė išbėgti per duris iš kambario. Jau stovėdama tarpduryje ji išgirdo kambaryje visai šalia keistą krebždėjimą. Atsisukusi su siaubu išvydo keistą rudą būtybę, bebandančią per langą įsikeberioti pas ją į kambarį... Mergina suriko. Būtybė pradėjo laužti langą, išdaužė stiklą ir persivertusi per palangę užpuolė moterį ir griebė jai už kaklo. Išgirdę riksmą atbėgo broliai, tačiau jiems nepavyko sugriebti įsibrovėlio, šis vikriai išpuolė per langą ir akimirksniu dingo kapinių šešėliuose.

Trijulė pagalvojo, kad tai tikriausiai buvo koks beprotis, bet daktaras, tyręs moterį, rekomendavo jiems pailsėti Šveicarijoje, tad šeima ten ir išvyko.

Rudenį jie vėl sugrįžo į Angliją. Moteris vėl apsinakvojo savo senajame kambaryje, tik šį kartą tvirtai uždarė langines. Nieko keista nenutiko iki vienos kovo nakties. Tą vakarą ji kaip įprastai ruošėsi poilsiui, kai netikėtai lange vėl išgirdo pažįstamą krebždėjimą. Pamačiusi tą patį rudaveidį sutvėrimą moteris pašaukė savo brolius. Šį kartą jie buvo apsiginklavę pistoletais, pasiruošę ir iškart nubėgo į kiemą, kur kiūtojo padaras. Vienas jų iššovė ir pataikė jam į koją, tačiau šis, kad ir šlubčiodamas, sugebėjo pabėgti į kapines ir pasislėpti senoje nebenaudojamoje kapavietėje.

Kitą rytą abu broliai pasikvietė kaimynus ir visi kartu nuėjo į kapines, prie įtariamo kapo rūsio. Atvėrę duris pamatė, kad visi karstai išvartyti, mirusiųjų palaikai išmėtyti ant žemės, tik vienas karstas tvarkingai gulėjo senojoje savo vietoje. Atvėrę dangtį jie išvydo tą patį rudaveidį, regis nė kiek laiko nepaliestą padarą su pistoleto kulka kojoje. Grupė jį nudobė ir sudegino.

Po šio karto daugiau niekada kaime nebesikartojo panašūs įvykiai.

Manau gan idomi istorija, pakomentuokite.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Fluffi Bunni

Aktyvus dalyvis

N.Akmene

11,555.04 Lt

Standartinė » 2008 Bal 26, 08:56

Nu jo visai nieko istorija. :shock:

Vartotojo avataras

Fayra

Dalyvis

11,010.50 Lt

Standartinė » 2008 Bal 26, 09:26

Nieko idomaus skaicius ir geresniu...

Vartotojo avataras

gretoska

Aktyvus dalyvis

14,861.35 Lt

Standartinė » 2008 Bal 26, 18:37

gana idomu :D bet yra is idomesniu :D

Vartotojo avataras

Kyberiz

Patyręs forumietis

Molėtai

7,044.50 Lt

Standartinė » 2008 Bal 26, 18:37

Įdomiai čia... Va kodėl sakau, kad niekada niekada negyvensiu prie kapinių :D

Vartotojo avataras

gretoska

Aktyvus dalyvis

14,861.35 Lt

Standartinė » 2008 Bal 26, 18:46

Kodel? as gyvenu ir man tai patinka :D visi bijo oj kaip baisu o man patinka... o ypac per velynes kai grazu del zvakuciu ir per helouvyna kai drauges galiu kapinem prigasdinti :D o siaip man kapines yra labai prie sirdies :) o sita istorija as vistiek netikiu :lol:

Vartotojo avataras

Lukys

Dalyvis

24,433.45 Lt

Standartinė » 2008 Bal 26, 21:14

Tokia istorija kuria galima pasakot draugams vakare prie lauzo :)

Vartotojo avataras

smagutis13

Apšilinėjantis

116.25 Lt

Standartinė » 2008 Bal 26, 22:42

nu jo ce tai nebloga istorija bet skaites dar baisesniu :drink:

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2008 Bal 27, 11:58

Na būna ir baisesnių ;DD
Bet šita irgi visai nieko..
xD
Pvz kai draugės nakvoja namie kai tėvų nėra, reikia papasakoti ;DD
Gal išsigąs.
O prie kapinių gyventi tai nlb.. baisu man būtų.

Vartotojo avataras

Revenge

Apšilinėjantis

Panevezys

2,566.20 Lt

Standartinė » 2008 Bal 27, 14:17

Na as ir nesakau , kad turetu buti baisi. Manau tiesiog idomi. ;)

Vartotojo avataras

Tarja

Aktyvus dalyvis

16,453.19 Lt

Standartinė » 2008 Bal 27, 17:52

Ziauru... siaip as tokiais dalykais kartais tikiu... bet tik kartais... sita istorija man patiko... gerai cia ... o del gyvenimo prie kapiniu tai iš tikrųjų negyvenciau nes kaip daugelis sake kad butu baisu ir siurpu o be to man kapines nepatinka, tai tokia siurpi vieta kurioje ilsisi zmones taigi nekas prie kapiniu gyventi :roll: [/i]

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2008 Bal 27, 18:07

Skaičius esu anksčiau šitą pasokojimą.Na nežinau kaip ten iš tikrųjų,bet atrodo įtikinamai.Bet kažkaip aš skeptikė toj mistikoj tai nepatikėjau.Bet vis vien prie kapinių gyventi nenorėčiau. :roll:

Vartotojo avataras

pussycat91

Mis Linksmai

Vilūnai

18,526.73 Lt

Standartinė » 2008 Geg 01, 22:01

Iš pasakojimo tai ta būtybė man primena čiupakabrą :D

Vartotojo avataras

zuikute

Apšilinėjantis

Vilnius - Siauliai

1,066.10 Lt