Virtual Villagers: The Lost Childrenna turėtu tau atsirast tau tas puodas tik laiko reikia. ir man jis ne is kato atsirado. na daugiau 30 gyventojų nelabai patarciau turėt, nes paskui labai viskas maisytis pradeda. na kiek gyventoju turėt tai yra tavo valia. o tu uzistvenkiai uztvanka, kad galėtum dazoves augint? na dar visai gerai butu kad zuvis is juros zvejotu
Virtual Vilagers: Lost Children man per sunkus
O New Home tai gerai, bet blogai Labai daug jau turiu tech, visus lygius nusipirkau... Valgyt turiu ko... Gyventojų buvo 90 BET... Dabar 15 . Kol kas įvykdžiau 2 pirmąsias eilutes puzlių, o kaip kitas spręsti nežinau... Paskutinį kartą redagavo Kyberiz 2008 Bal 17, 17:02. Iš viso redaguota 1 kartą.
Nurinkt reikia tikrai ne dviem namam... Aš gal tik kokius 2 kartus laužą užkūriau ir viskas ten gerai... O nepamiršai nusipirkt exploration 2 lvl? ‹ Siuntiniai ‹ Nedideli žaidimai |

Labai daug jau turiu tech, visus lygius nusipirkau... Valgyt turiu ko... Gyventojų buvo 90 BET... Dabar 15
. Kol kas įvykdžiau 2 pirmąsias eilutes puzlių, o kaip kitas spręsti nežinau...