MiegasNa,paprastai tai einu kokią 12,bet kartais būna labai daug pamokų užduoda pvz:kokį rašinį rašyt tai tenka ir iki 2 h.O,kada į mokyklą nereikia tai kokią pirmą,antrą einu kartais vėliau.Žiūrint ar esu pavargus ar ne.Bet jei per išeigines atsiguliu vėlai tai keliuosi apie kokią 10,11...Na dabar kai reikia į mokyklą einu kokią 10.30 ar 11,bet visaip būna...
![]() Paskutinį kartą redagavo Kerry. 2008 Rgs 17, 17:58. Iš viso redaguota 2 kartus.
-------------------------------------- Darbo dienomis miegu mažiau nei 7 valandas, nes negaliu anksti užmigt, o tenka labai anksti keltis. Savaitgaliais miegu apie 8 valandas, nes guluosiu miegot gerokai vėliau, o keliuosi tik keliom valandom vėliau.
O ilgiausiai miegojau 18 valandų. O jei skaičiuoti komą, tai 1,5 paros.
Neturiu didelių miego sutrikimų, bet dažnai neužmiegu, nes per daug vilioja žvaigždėtas dangus arba jei būnu pernelyg įsiaudrinusi negaliu miegot. ![]() Maždaug prieš porą metų turėjau rimtų miego sutrikimų, negalėdavau naktį užmigti, na čia galbūt dėl vieno įvykio mane sukretusio..
Dėl migrenos sunku užmigti, užmiegi su galvos skausmu, keliesi su galvos skausmu, tačiau šiuo metu, viskas labai šaunu, einu miegoti 22.30 keliuosi 6.20, miego stygiumi nesiskundžiu Kai reikia į mokyklą miegu 7-8valandas, o kai nereikia 10-11 valandų.. Kiek laiko ilgiausiai esu nemiegojus, tai net nežinau.. Kartą kai daug labai galvojau, miegojau tik 3 val., o ryte reikėjo į mokyklą, jaučiausi siaubingai..
Jei susapnuoju kokį košmarą negaliu porą valandų užmigti.. O kai pažadina mane kas nors iš miegų būnu labai pikta.. ![]() Kai reikia į mokyklą, tai maždaug kokias 7 valandas miegu. Aiškiai neužtenka, bet niekam tai neįdomu
Trumpiausiai esu miegojus 4h, nes vakare žiūrėjau siaubingai įdomų filmą, o ryte reikėjo keltis 5h, nes buvo rytinė treniruotė Žodžiu, žmogus pramiegu pusę savo gyvenimo drąsiai Paprastai miegu apie 8,5h, trumpiausiai esu miegojus kai iš vis nemiegojau xD o ilgiausiai 21h, kai grįžau iš kelionės,kurioje beveik nemieodavom.;D nros šiaip paprastai kai iš kelionių grįžtu, tai apie 14h miegu.:> o savaitgaliais miegu kaip kada, kartais 7h, o kartais 11h, žiūrint nuo nuovargio.;D
Miegu apie septynias valandas. Kaip ir užtenka man.
Praeitais metais, visad eidavau miegoti paryčiais,o į mokyklą reikdavo keltis anksti, tad pamiegojusi tik kokias dvi/tris valandas, mokykloje, per pertraukas ir per pamokas snausdavau, galima sakyt. Dabar jau stengiuosi nueiti kuo anksčiau, paprastai išeina apie kokią vienuoliktą valandą, išsimiegu ir viskas okey. ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

o šiaip sutrikimu miego neturiu

Megstu pamiegot,savaitgaliais ypac,be 2 valandos pietu savaitgali beveik neissiridenu is lovos 

Jei susapnuoju kokį košmarą negaliu porą valandų užmigti.. O kai pažadina mane kas nors iš miegų būnu labai pikta..