Rūkančios merginos...
Paskutinį kartą redagavo 111vika111 2010 Rgs 25, 12:22. Iš viso redaguota 2 kartus.
Ech, man tai šlykštu. Juk visdėl to - kam visa tai? Na tarkim alkocholis ar narkotikai kelia nuotaiką, o cigarėtės? Jos neturi jokio malonaus poveikio. O rūkančios merginos man tiesiog tos kurios norėjo pritapt prie kompanijos, o paskui tapo priklausomos nuo rūkalų.
Nesuprantu, kam smerkti už pasirinkimą. Jei moteris patiks, rūkymas nebus kabliukas.Vieną kartą žiūrėjau į savo draugę rūkančią, - taip gražiai atrodė jai ta cigaretė be galo tiko.Ir vis dėlto tai yra kito žmogaus pasirinkimas. Vien dėl to, jis netampa blogesnis ar geresnis.Štai kai moteris rūko tai ja kalė,sterva išvadina o kai vyras,tai čia nieko?
Aišku, aišku, žinai čia kaip kam, - kažkas jaučia malonumą, o kažkas antipatiją ir t.t. Bet šiaip ten vaikinam nepatinka rūkančios merginos ir t.t, be to kiek minusų..., kokia oda, kokie plaučiai, gi gyvenimą susigadinsi, o kuo anksčiau pradedi tuo sunkiau mesti. Gal kada susiprotėsi. O/o
P.s. Ne man gi aiškinti, nebūsiu čia mamytė... ![]() Gyvenimą susigadinsiu.. Heh.. Bajeristė.
Nerūkau juk kaip kaminas. Šiaip kada, kai norisi atsipalaiduot. Kai žvejoju, kai būnu prie jūros, kai groju gitara, kai sode skaitau knygą, kai ryte geriu kavą.. Kažkaip labai norisi parūkyt. Jei žmogui nemalonu būt šalia manęs, kai aš rūkau, pasitraukiu, parūkau, išsivedinu ir vėl galim būt kartu. Tik tiek tereik. O ne kelt kažkokias scenas. Dėl sveikatos, tai blin, kas tik negadina jos. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

D

fuuu ir kai mano tevas uzsiruko as ant jo uzsaukiu, kad neberukytu