Diskusijos Ekonomika, pinigai ir kt.

Darbas vasarą

Vartotojo avataras

Kane

Dalyvis

Kaunas

699.63 Lt

Standartinė » 2008 Sau 27, 01:34

Patarimas: su tėvų pgalba nueikite į darbo biržą :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Barbora

Lankytojas

Druskininkai

939.40 Lt

Standartinė » 2008 Sau 27, 19:11

Labai saunu, kad jaunimas bando uzsidirbti. As tai jau nuo 12 metu darbuojuosi tevu reklamos firmoje. Gaunu tokio darbo is kurio galiu mokytis. Dabar stengiuosi dirbti tik kryptingai. Dirbti ta, kas man pravers gyvenime, studijose. Ir tikrai nemazai ismokau. To linkiu ir Jums!

Lacrisa

Įsijaučiantis

0.00 Lt

Standartinė » 2008 Sau 27, 22:05

Aš taip pat norėčiau vasarą padirbėti, bet manau, kad šiais metais neišeis, nes įvairūs stojamieji, popierizmai, tai mėnesį kokį ir sugaištu, o po to jau vėloka... Na, nebent pas tėtį įsidarbinsiu statybose. Neblogai moka, o aš ten laisvai galiu dirbt, nors priimtiniau būtų kokius lankstinukus nešiot. Karšta, pavargsti, o po to krenti į lovą.. (mm) gėris ;D

Vartotojo avataras

XzibitX

Apšilinėjantis

Panevezys

1,596.60 Lt

Standartinė » 2008 Sau 29, 18:08

Jei einat braskiu skinti tai nelabai geras darbas mano nuomone :D Uz ji daug nemoka o atidrbt reikia daug ... Esu bandes , nelabai smagu ... :D

Vartotojo avataras

vaiva

VIP

55,767.71 Lt

Standartinė » 2008 Vas 07, 20:24

antra vasara būsiu nemažos firmos administratorė 8) gera turėt pažinčių

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2008 Kov 01, 22:25

Reiks butinai nueiti šiais metais į darbo biržą ;]
Pagaliau sulaukiau tų 14 metų ;D

Linas

Aktyvus dalyvis

Vilnius

1,624.67 Lt

Standartinė » 2008 Kov 01, 22:40

:) as praeita vasara toj darbo birzoj negavau darbo :) tipo buvo galima eit dirbt slaveju ir siuksliu rinkeju bet as pasidiziavau :D
dar zole pjaut galima bet reik uzsirasyt laiku, buvo viskas jau uzimta

Vartotojo avataras

Ingri ;)

Apšilinėjantis

1,077.60 Lt

Standartinė » 2008 Kov 19, 16:02

Aš praeitą vasarą dalindavau lankstinukus su drauge :D bet iš tikrųjų labai sunkus darbas ;D ypač kai po kokiu penkių darbo valandų reikia išspaust tą šypsena ir būt labai įkyriai. Ir mane, ir žmones nervina...

Vartotojo avataras

ovvvis

Lankytojas

Kaunas

276.10 Lt

Standartinė » 2008 Kov 21, 12:56

Vasara praleisiu norwegijoj, laikrascius su tevu nesiodamas. atlygis nemazas, tai tikiuosi bus verta pavargt :D

Vartotojo avataras

Deimoskea

Aktyvus dalyvis

Nesvarbu

11,671.74 Lt

Standartinė » 2008 Kov 22, 18:52

Geriausias ir lengviausias darbas tai manyčiau pardavinėt ledus. Išbandyta. Sėdi sau po skėčiu... Ir pardavinėji. Ir (jei šilta vasara) visai pelninga... Įmanoma užsidirbti. Dirbau, kai man buvo 14 metų.
Viską mano mama suorganizavo...
Dar teko kažkada lankstinukus nešiot. Fu, nepatiko. Tai ilgai ir nenešiojau.
O šią vasarą sakiau gal aukle būsiu...

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2008 Kov 30, 17:05

Tai neblogai,neblogai tu čia verties.. ;]
O kur reiktų kreiptis dėl lankstinukų nešiojimo?
šiaip protingiausia eiti į darbo biržą būtų,bet eičiau vėliau,o tas vėliau ,tai jau gali nebebūti darbų.. ;D,nes daukas iš anksto jau tariasi. :roll:

Vartotojo avataras

kristė

Patyręs forumietis

Kaunas

93.23 Lt

Standartinė » 2008 Kov 30, 17:13

Darbo biržoj nieko gero. Nebent daržus ravėt.

matrixxx

Lankytojas

61.00 Lt

Standartinė » 2008 Bal 06, 17:54

Šiaip tai balandžio mėn. jau pats laikas ieškoti darbo vasarai. Balandį prasideda darbuotojų paieškos prekyboje. Gegužę paprastai lieka tik sunkesni darbai arba vienas kitas geresnis. Jau dabar siūlau gerai pavartyti www.ldb.lt ir www.darbo.lt tinklapiuose, jau esu radęs skelbimų, kur ieško ledų pardavėjų ir yra gera vieta darbui vaikinams, kurie turi jėgos - darbo vietos paruošimas ledų prekybai. Ten reikia iš garažo atvežti šaldiklius, juos sustatyti ir uždėti didelį skėtį. Algos šįmet šiek tiek didesnės nei pernai. Taip pat didžiuosiuse Lietuvos miestuose apsilankykite Lietuvos darbo biržos Jaunimo darbo centre, ten siūlomi darbai, kuriuos gali dirbti jaunimas. Tokie centrai tikrai yra Vilniuje ir Kaune, del kitų miestų nežinau. Taigi nesnauskit ir darbą turėsit ;) o jei miegat ir ieškot tik nuo gegužės mėn. gale, tai galit pamiršti apie gero darbo radimą.

Shokoladash

Įsijaučiantis

Vilnius

3,253.86 Lt

Standartinė » 2008 Bal 12, 17:15

na man buvo taip, jog praitą vasarą susiradau darbą, tai pakvietė dirbti ir vėl, taigi nuo gruodžio jau dirbu ir gaunu reguliarių pinigėlių..
o taip manau, kad darbas vasarą yra labai geras dalykas, moko pareigingumo, ištvermės, o už visą tai dar gauni pinigų, o kai turi savų pinigų tampi bent kiek savarankiškas nuo tėvų.. :) :up: :sweet:

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2008 Bal 12, 18:54

Nežinau,jei mane priimtų tai aš su mielu noru vasarą padirbėčiau... :D

Diskusijos Ekonomika, pinigai ir kt.

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių