Įvairūs Filmai, TV, knygos

Reklama

osam

VIP

Alytus

0.00 Lt

Standartinė » 2006 Bal 23, 17:28

Man tai coca cola reklama, kur apie šypsena velniškai graži.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Bleckaz

Apšilinėjantis

1,701.50 Lt

Standartinė » 2006 Bal 23, 18:40

Nekenciu hubos bubos reklamos kur bananine guma reklamuoja eina per nervus tiesiog tas nusidainavimas... :piktas: :cry: o siaip patiko sony ar dar kazkieno reklama kur nuo kalnelio gatve paleidzia daug spalvotu kamuoliuku ir visi soneja ten cool buvo :roll: :clap:

Vartotojo avataras

ievuzia

®espect

Vilnius

3.00 Lt

Standartinė » 2006 Bal 23, 21:48

O man huba buba reklama patinka :lol: :D

Vartotojo avataras

Zemaitis

Įsijaučiantis

Telsiai

2,999.93 Lt

Standartinė » 2006 Bal 24, 21:16

man tai visos igryso reklamos :piktas: o siaip tai ezio gera :twisted:

Vartotojo avataras

ROKAS

Įsijaučiantis

Vilnius

9,911.70 Lt

Standartinė » 2006 Bal 25, 12:57

Dar man ta nauja Krekenavos mėsos reklama patinka :lol:
Krekenavos mėsą perki- vokelį laimi :lol:

osam

VIP

Alytus

0.00 Lt

Standartinė » 2006 Geg 09, 08:21

O man tai krekenavos nepatinka, nes vokeliai dalykas rimtas, o jei jie tik pasijuokti moka taip tarsi pripažindami kad taip jie daro tai nežinau, net nejuokinga :roll:

Vartotojo avataras

ROKAS

Įsijaučiantis

Vilnius

9,911.70 Lt

Standartinė » 2006 Geg 09, 13:04

Įdomu pirmą kartą žiūrėt, o kai tą pačią reklamą rodo keliasdešimt kartų per dieną tai visos atsibosta 8)

osam

VIP

Alytus

0.00 Lt

Standartinė » 2006 Geg 10, 16:12

Lietuvos reklamos biuras ir LRTK ragina netransliuoti „Krekenavos agrofirmos“ reklamos 2006.05.10
Ketvirtadienį Lietuvos radijo ir televizijos komisija (LRTK) išplatino kreipimąsi į Lietuvos televizijas rekomenduodama netransliuoti UAB „Krekenavos agrofirmos“ reklamos „Kas laimės Krekenavos vokelį“. Tokį raginimą išplatino ir Lietuvos reklamos biuras.
Kreipimąsi biuras išplatino trylikai žiniasklaidos priemonių, transliavusių šią reklamą – televizijoms: BTV, LNK, TV1, TV3 ir spaudos leidiniams: „Kauno dienai“, „15 minučių“, „Sekundei“, „Panevėžio balsui“, „Alytaus naujienoms“, „Suvalkiečiui“, „Vakarų ekspresui“, „Šiaulių kraštui“, „Lietuvos rytui“.
LRTK administracijos direktorius Nerijus Maliukevičius trečiadienį po posėdžio DELFI sakė, kad atsižvelgus į Lietuvos reklamos biuro suformuotos Arbitražo komisijos sprendimą, jog reklama yra neetiška, siūloma jos netransliuoti.
Balandžio 27 dieną Arbitražo komisija nusprendė, kad „Krekenavos agrofirmos“ reklama, skatindama antisocialinį elgesį, pažeidžia Lietuvos reklamos etikos kodeksą.
Anot žurnalisto Romo Sakadolskio, svarstoma galimybė dėl „Krekenavos agrofirmos“ reklamos kreiptis į teismą.
Lietuvos reklamos biuras yra reklamos savireguliacijos asociacija. Keturiasdešimt asociacijos narių, kuriai priklauso Lietuvos reklamos agentūros, reklamuotojai bei žiniasklaidos atstovai, susitarė laikytis etikos kodekso. Lietuvos reklamos biuro suformuotos Arbitražo komisijos sprendimai privalomi tik asociacijos nariams.
LRTK yra nepriklausoma Seimui atskaitinga komercinių radijo ir televizijos transliuotojų veiklą reglamentuojanti bei prižiūrinti institucija. Komisija dalyvauja formuojant valstybės audiovizualinę politiką. Komisija gali skirti įspėjimą, piniginę baudą, sustabdyti ar panaikinti licencijos galiojimą.
www.DELFI.lt

Vartotojo avataras

Paulius

Patyręs forumietis

6,688.19 Lt

Standartinė » 2006 Geg 10, 17:15

Kartais reklama gerai, pavyzdžiui, kai vidurį filmo užsimanai į tualetą, kas nors paskambina, užsimanai nusipirkti ko nors iš parduotuvės :D

Grrreta

Dalyvis

4,234.36 Lt

Standartinė » 2006 Geg 12, 17:55

joa tada reklama pravercia :lol:
bet šiaip tai labaaai fajna yra ta coca-colos reklamike kur tas bernas sypsososi visiems ir visi tai pat pradeda sypsotis :lol:
...oh then you smile...!! :clap:

Vartotojo avataras

Rasyte

Apšilinėjantis

3,386.60 Lt

Standartinė » 2006 Geg 12, 20:27

Visos reklamos nesamoningos, visos nervina... :lol: Na, iš pradžių patiko Chupa-Chups reklama su Vudžiu, bet kai ją pradėjo iš vien rodyt, irgi atsibodo :(

Vartotojo avataras

Geco

Uploade®

Vilnius

40,694.49 Lt

Standartinė » 2006 Geg 12, 22:08

kai karta ziurejau gladiatoriu reklama buvo 15min. , tai neturejau ka weikt :x

Vartotojo avataras

Rihanna

Lankytojas

Vilnius

468.70 Lt

Standartinė » 2006 Geg 16, 19:14

Reklamos, reklamos... Jau užkniso, iš tikrųjų. tos Vanish, Woolite, Pir-mo spau-di-mo, nuo šiol už jus moka maksima ir tra ta ta.

Vartotojo avataras

wida

Lankytojas

wisaginas

295.70 Lt

Standartinė » 2006 Bir 04, 15:25

man tai pvz jau pradeda nervuoti tai sakes :(

Vartotojo avataras

Martyna

Lankytojas

Vilkaviskis

526.70 Lt

Standartinė » 2006 Bir 06, 00:17

Man tai patinka "Nokia","Coca-cola" reklamos visada kokybiškos rimtos, gerai padarytos.
O ten tos Vanish, Oxi action, Calgon klasika :D nu komedijos :D

Įvairūs Filmai, TV, knygos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias