Knygosesu isprotejusi del hario poterio. turiu tikrus hermionos, ronio ir hario autografus nes mano dede yra labai geras trijulės pažįstamas mat jis vienas is operatoriu. turiu visas 6 knygas ( dabar laukiu 7 ) renku hario poterio iškarpas ir k.t esu pasikabinusi jo plakatą ant sienos... mačiau visus filmus zodziu mane galima pavadinti tikra jo fane...
o skaitau as fantastika juokingas knygas datektyvus kartais romanus... Man patinka geri romanai, psichologinės knygos, knygos su paslaptingumu. Neturiu mėgstamiausio rašytojo. Ir, prisipažinsiu, dėl laiko stygiaus pastaruoju metu nedaug skaitau. Vienos iš mėgstamiausių knygų yra {autoriaus neprisimenu šiuo metu} Daktaro Marčo Sūnūs ir Kathleen Tessaro Elegancija.
Paskutinį kartą redagavo Rimantė. 2007 Gru 28, 21:02. Iš viso redaguota 1 kartą.
daug skaitau tai net nežinau ką ir parašyt. įsimintiniausia knyga tikriausiai Darijano Grėjaus portretas, o rašytojų knygų daug skaičiau tai kaip ir geriausią sunkoka išsirinkt būtų... Geras knygas rašo Peter Freund, Čingizas Aitmatovas, o jei visiškai lietuvių rašytojų tai tikriausiai Daiva Vaitkevičiūtė.
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |