Diskusijos Grožis ir sveikata

Batai

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2012 Gru 24, 14:44

Paveikslėlis
:lick:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Gru 24, 15:05

black-leather rašė:dabar madoj sportbačiai ant kulno.... nu nežinau, man tai kažkas kraupaus, trūksta žodžių net...:D

Sportas ir kulniukai - logikos nerasta :lol:

Vartotojo avataras

Pupa*Uoga

Lankytojas

Panevėžys

456.33 Lt

Standartinė » 2012 Gru 30, 01:49

Rudenį: Su raudonu paltu, džinsais (tamsiais mėlynais) ir rudeniniais mano stiliaus batais.
Žiemą: Su treninginėmis kelnėmis "UMBRO", Rožiniais ūgais, ilga, bet nedengenčia iki galo šlaunų raudoną gražią sriukę.
Pavasarį: kedukais (https://www.kedai.lt/lt/kedai/nike_hall ... or.2280460), džinsais, striuke (tamsiai mėlyną, ne pūkinę, bet su prisisengančiu storesniu treningu, ilgesne, dengenčia lytinius organus :cha: :lol: ).
Vasarą: su džinsais, tikraisiais kroksais, ilgesne nei maikute, bet trumpesne nei šortai tuniką. O kai karšta su šortukais :)

P.S nemėgstu dažytis ir puoštis, man svarbu "aš sau graži ir man patogu". :)

Tai toks tas mano stiliukas :-)

Paveikslėlis

msesyte

Apšilinėjantis

647.00 Lt

Standartinė » 2013 Lie 03, 15:54

Na priklauso nuo aprangos, ir dienos :) man paciai patinka aukstakulniai arba platformos, dar ir dabar dar viena pora aukstakulniu nusipirkau is varle.lt :) bet is tikro tai labai daznai tenka aveti kokius elegantiskus batukus be kulno arba platformas neaukstas, nes visada as labai daug vaikstau tai tiesiog aukstakulniai tampa nebepraktiski.

joana93

Apšilinėjantis

712.00 Lt

Standartinė » 2013 Gru 16, 02:01

nesioju dazniausiai lygiapadzius arba su platforma, bet nespjaunu ir i aukstakulnius.. auksciauisius nusipirkau is varle.lt ne taip ir jau seniai, bet ju daznai nenesioju ir nenesiosiu, vis dėlto prisaugau savo kojas, per gyvenima ir taip jos pavargs

lukrecija12

Lankytojas

250.00 Lt

Standartinė » 2015 Bal 30, 13:30

Man tai labai patinka Nike kedai, nes puikiai tinka laisvalaikiui. Bet jei reikia eiti į kokį renginį ar šventę, tai visada renkuosi aukštakulnius :)

toma4321

Lankytojas

294.00 Lt

Standartinė » 2015 Gru 08, 11:59

Aš irgi už sporbatukus! Ir patogu, ir gražu :boogie:

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13