Kosmetika baltai odai
30 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Turiu labai šviesią odą, parduotuvėse įsigyt makiažo pagrindą tai nėra labai daug šansų. Visi šviesūs atspalviai su rožiniais pustoniais. Dabar naudojau Maybelline New York Fit Me 110 (pats pirmasis atspalvis).
![]() Tikrai pakankamai gera pudra, pukiai atrodo. Šiuo metu visiškai atitinka veido odos spalvą. Bet artėja žiema, reikės kažko šviesesnio, galvoju įsigyt visiškai baltą makiažo pagrindą, kad galėčiau maišyti ir gauti savo spalvą. O balta oda man gražu, labai aristokratiškai atrodo. Natūraliai turiu šviesią odą, bet kremą su bent SPF 30 (vasarą dažniausiai SPF 50+) naudoju visada, išskyrus žiemą. Paskutinį kartą redagavo Politik 2012 Rgs 28, 19:54. Iš viso redaguota 1 kartą.
nieko nenaudoju,nes man pvz netinka jokios pudros, nes vistiek natūraliai oda tai žandžiukai rausvesni ar ką, o kai pasidažydavau šviesesne krempudra tai kaip popierius balta buvau
![]() Paskutinį kartą redagavo HotMess 2012 Gru 14, 23:04. Iš viso redaguota 1 kartą.
nenaudoju aš visokių pudrų ir pan., labai retai kada man jų prisireikia,nes šiaip odos spalva esu patenkinta,nesvarbu,kad atrodau kartais kaip vaiduoklis
![]() lyg truputį į rožinę neša,bet kai ant veido, tai to rūžavumo nėr. tokia neutrali jinai. Su balta oda tai vargas..
![]() ![]() ![]() aš paprastą dieną nenešioju pudros, nematau būtinumo jai, tačiau dabar sugalvojau kad reiktų man jos vis dėlto. turiu maxfactor lasting performance 102 kurią pirkau praeitais metais ir lyg ir normaliai viskas buvo, spalva lyg ir atitiko, o vat vakar ar užvakar pabandžiau pasipudruoti, tai gryna kaukė užsidėjo. šiandien perėjau gal tris kosmetikos parduotuves ir neradau mano odos spalvą atitinkančios pudros. Girdėjau daug pagirų Fit Me pudrai, bet parduotuvėse neradau 110 atspalvio, o 120 man jau per tamsus.. gal jų jau nebegamina, nes nemanau kad toks šviesus atspalvis yra labai paklausus?
ir iš viso, gali būti kad per metus šitaip išbąla oda? gal kažkas negerai, kažko trūksta? nes tikrai, baltumu niekada nesiskundžiau, tūrėjau gan šviesoką, rausvą odą. Nors iš tikrųjų galbūt dabartinis atspalvis man ir labiau patinka, tik tiek kad pudrą sunku surasti. Aš tai perku 110 atspalvio pudrą iš čia: linkas. Parduotuvėse nelabai randu ko noriu
![]() Kiek varle.lt reklamos forume pilna
![]() ![]() Visur tos kosmetikos yra, o kosmetika yra toks dalykas, kur nepabandžius ir gyvai nemačius geriau iš visokių varlių nepirkt, nebent tikrai žinai kokio konkretaus produkto ir spalvos tau reikia ![]() Esu taip pat gana šviesios odos, todėl man patinka ekologiška kosmetika, nes joje nėra daug cheminių medžiagų, taip pat sudėtyje esantys aliejai gerai apsaugo nuo kenksmingų saulės spindulių.
![]()
30 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |