Įvairūs Mistika

Psi galios

Izabelė

Dalyvis

770.00 Lt

Standartinė » 2014 Bal 11, 22:54

Tai tame ir esmė, jog kai kurie įsivaizduoja "oho koks aš kietas, pasukau lapelį!' nors iš tikrųjų tą lapelį pasuko ne kas kitas, o jo kvėpavimas. :lol:

--------------------------------------

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2014 Bal 11, 23:10

Gal kas naudoja psi kitiems tikslams ,negu judinant psi rata ir kuriant "ball'us" :D

Vartotojo avataras

ShadowOfDragon

Dalyvis

1,251.34 Lt

Standartinė » 2014 Bal 12, 11:53

kaip ir slaidas, pakraunu as savo psi, ir neseniai pradejau psi sworda bandyt kurti. O del psi rato tai man kas kaip neisidavo jo pasukti

Izabelė

Dalyvis

770.00 Lt

Standartinė » 2014 Bal 12, 18:50

lukas11xxf rašė:Gal kas naudoja psi kitiems tikslams ,negu judinant psi rata ir kuriant "ball'us" :D

Tai psi energija, kaip kažkas jau minėjo, labai padeda mokantis kinezes. Berods.
:)

Vartotojo avataras

ShadowOfDragon

Dalyvis

1,251.34 Lt

Standartinė » 2014 Bal 12, 19:16

Sita jau senu seniausiai visi zino :D o tu gal mokeisi/mokaisi kokia kineze? As tai pvz neblogai aerokineze ivaldes ir man to uztenka. O kuriant psi kamuoli kartais ir oro molekuliu imaisau, tai idomiau gaunasi :D

Izabelė

Dalyvis

770.00 Lt

Standartinė » 2014 Bal 12, 22:27

Tai turbūt tu teisus :D
Esu susidomėjus biokineze. Galbūt užsiimsiu šia kinezės forma, praverstų ;) o šiaip labiau norėčiau sužinoti apie Lunarkinezę ir Astrakinezę, nes čia apie jas nelabai kas išsamiau parašyta...

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2014 Bal 12, 22:56

Izabelė rašė:Tai turbūt tu teisus :D
Esu susidomėjus biokineze. Galbūt užsiimsiu šia kinezės forma, praverstų ;) o šiaip labiau norėčiau sužinoti apie Lunarkinezę ir Astrakinezę, nes čia apie jas nelabai kas išsamiau parašyta...

pasigooglinus Lunarkinesis gali rast daugsiau pratimu kaip praktikot

Izabelė

Dalyvis

770.00 Lt

Standartinė » 2014 Bal 12, 23:38

Tai suprantu, jog įmanoma rast, bet labiau norėčiau apskritai sužino kas tas yra ir kuom naudinga :) nes intike šiaip info lt kalba nedaug yra, dažniausiai tai anglų. O su ja man nelabai kaip sekas :lol: Na, pasiieškosiu googlei apie tai, bet jei kas netingės, gali plačiau papasakot šioj forumo skiltyj ;)

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2014 Bal 13, 00:49

abejoju kad jinai egzistuoja.Saip tai asicijuojasi su paciu mmenulio manipulavimu.
Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2014 Bal 13, 01:21. Iš viso redaguota 6 kartus.

Vartotojo avataras

ShadowOfDragon

Dalyvis

1,251.34 Lt

Standartinė » 2014 Bal 13, 08:52

Lunarkinesis - tamsos manipuliavimas. Siaip cia galima sakyt kaip yra ugnis - vanduo, juoda - balta, ir kt. o cia butu lunarkinesis - photokinesis :D. O del mokymosi tai pvz kaip sukurti dark psi ball - kiek skaiciau tai turi galvoti apie ka nors isutinancio, skaudaus, tada isivaizduoti kaip tos emocijos apima tavo kuna ir tada tu jas iskiri lauk. Tada jas sumasai su neigiama tamsos energija (viska reik daryti tamsiame kambaryje aisku) tiesiog isisvaizduoji, kad tamsos energija pradeda slinkti link taves ir susijungia ar susimaiso (cia kaip kam) ir tada ta bendra energija kaip ir paprasta psi ball tiesiog sutelki tarp savo ranku. As pats nzn ar tai teisinga, veikia, tiesiog is vieno forumo kas kokio anglu paemiau nors kituose daznai buna kas nors kitaip. Bet pats noreciau pabandyti toki psi kamuoliuka sukurt :D

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2014 Bal 13, 17:35

ShadowOfDragon rašė:Lunarkinesis - tamsos manipuliavimas

Bet sąvoka klaidinga ,nes lunar yra menulis (lunar cycle ir pns.),tik kazkodel pritaike tamsos manipuliavimu prie sios kniezes :roll:

Vartotojo avataras

ShadowOfDragon

Dalyvis

1,251.34 Lt

Standartinė » 2014 Bal 13, 19:32

Va tame ir yra esme. Menulis vistiek yra susijes su tamsa, priezasciu yra daug manau zinai :-) o gal aukstam sitos kinezes lygyje galima kaip nors menulio energija pritaikyt ir prie sitos kinezes pvz tamsiaja energija sumaisyt su menulio sviesos skleidziama energija ar kas nors panasaus

Izabelė

Dalyvis

770.00 Lt

Standartinė » 2014 Bal 13, 20:30

ShadowOfDragon rašė:Lunarkinesis - tamsos manipuliavimas. Siaip cia galima sakyt kaip yra ugnis - vanduo, juoda - balta, ir kt. o cia butu lunarkinesis - photokinesis :D. O del mokymosi tai pvz kaip sukurti dark psi ball - kiek skaiciau tai turi galvoti apie ka nors isutinancio, skaudaus, tada isivaizduoti kaip tos emocijos apima tavo kuna ir tada tu jas iskiri lauk. Tada jas sumasai su neigiama tamsos energija (viska reik daryti tamsiame kambaryje aisku) tiesiog isisvaizduoji, kad tamsos energija pradeda slinkti link taves ir susijungia ar susimaiso (cia kaip kam) ir tada ta bendra energija kaip ir paprasta psi ball tiesiog sutelki tarp savo ranku. As pats nzn ar tai teisinga, veikia, tiesiog is vieno forumo kas kokio anglu paemiau nors kituose daznai buna kas nors kitaip. Bet pats noreciau pabandyti toki psi kamuoliuka sukurt :D

wa wa wa, šita kinezė kaip tik man. Gal padėtų nuimt įsiūtį susikaupūsį viduje. :rock: Nes visgti tų emocijų energija kaip sakei perkeliame į psi kamuolį tarp rankų, o po to visgi tas psi kamuolis išsklaidomas. Ir šiaip. Man jau pradėjo patik ši kinezė :lovegif:

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2014 Bal 13, 21:18

o is kur istraukiai sios kinezes teknikos?

Izabelė

Dalyvis

770.00 Lt

Standartinė » 2014 Bal 13, 23:08

Tai turbūt žmogus angliškai pasigooglinoo :)

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių