Taigi,susidūriau su tokia problema.. Jau daug kartų buvau įsiintaliavus Sims 3 ir viskas normaliai veikė. Bet dabar kažkokia nesamonė. PAsirenku per Deamon tolls,kad uždėtų Sims 3 diską,tada paspaudžiu Run Autorun.exe ir ... nieko... Trumpam pasisuka prie pelės tas ratukas,bet tuo viskas ir baigiasi. Gal kas žino,kame replės?
The Sims 3 pagalbos temaSveiki.
Taigi,susidūriau su tokia problema.. Jau daug kartų buvau įsiintaliavus Sims 3 ir viskas normaliai veikė. Bet dabar kažkokia nesamonė. PAsirenku per Deamon tolls,kad uždėtų Sims 3 diską,tada paspaudžiu Run Autorun.exe ir ... nieko... Trumpam pasisuka prie pelės tas ratukas,bet tuo viskas ir baigiasi. Gal kas žino,kame replės? -------------------------------------- Sveiki, o mano problemos tokios.
1. Mano windausai 8, turejau sims 3, irase manviskas ok. Ppo kiek laiko sugedo lauceris bet zaidimas per ts3 veike, tacaiu negalejau irasyti nauju atisiustu daigtu. 2. ignoravau tai kol galaiusiai nusprendziau istrinti ir viska irasyti vel. na ir ka cia atsiranda ta problema kad nukrekinu viska padrau kaip reikia bet db neveikai nei lauceris nei pats zaidimas o svarbu kad tai tiesiog paprasti sims 3.. kkaaa man daryti? Tai va. Sveiki visi.
Būtų laabai smagu, jeigu kas nors man pagelbėtų su neseniai iškilusia problema. Instaliavau Sims 3. Veikė. Instaliavau papildymus Pets ir Island Paradise. Viskas kuo puikiausiai veikė. Žiaaauriai džiaugiausi.. Bet atėjo noras išvalyti ir sutvarkyti kompiuterį. Ištryniau nereikalingus failus. Tada instaliavau dar ir Into The Future... Ir nuo tada, kad ir ką bandyčiau, bet kurį iš papildymų spausčiau, meta lentelę: No disc found. Please insert the disc. Ar kažkas tokioo. Peržiūrėjau kelis YouTube video, bet irgi nepadėjo.. Ehh, kadangi nieko nesusigaudau tuose atnaujinimuose, crack'uose ir etc. Gal kažkas galėtų paaiškinti, ką blogai darau ir kaip galima būtų vėl normaliai žaisti..? Didelis, didelis AČIŪ iš anksto! :* Sveiki, reikia pagalbos. Seniau turėjau sims 3 su supernatural, generations ir town life stuff papildymais ir viskas buvo gerai. Db kai bandau įsirašyt sims 3 generations meta tokią lentelę:
. O kai bandau įsirašyt patch'ą season'u man pc neišneša. Please HELP!‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |

. O kai bandau įsirašyt patch'ą season'u man pc neišneša. Please HELP!