Diskusijos Grožis ir sveikata

Plaukų šalinimas

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2013 Sau 20, 23:08

Manyčiau irgi gan aktuali tema.. Tai va, nuo kurių vietų šalinat plaukus? :fear:

Beje, vaikino plaukuota krūtinė, pilvas, kojos, rankos.. Vyriška? Ar dėrėtų juos šalint? :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2013 Sau 20, 23:19

As salinu beveik nuo viso kuno - nuo ranku, koju, bikini srities ir veido depiliuoju, o nuo pazastu - skutu. Antakius zinoma irgi pesiojuosi. Tiesa, ant veido ne plaukai, o pukeliai tokie, bet jie mane itartinai erzina, tai ir nusidepiliuoju viska ;)

joana93

Apšilinėjantis

712.00 Lt

Standartinė » 2013 Gru 16, 02:06

seniau skusdavau baveik viska... bet pries vasara is varle.lt isigijau epiliatoriu tai su juo dabar depiliuoju...

Vartotojo avataras

aisteu0

Dalyvis

Wonderland

172.71 Lt

Standartinė » 2013 Gru 21, 07:33

Kojų ir pažastų - skutuosi. Antakius taip pat tvarkausi. Mano plaukai gan šviesūs, tai nuo daugiau niekur kaip ir nereikia. :D
Vaikinų plaukuotumas nėra taip kritiškai vertinamas visuomėnės kaip merginų. Tačiau esu girdėjusi, kad dauguma sportininkų plaukus šalina. :sweeet:

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2013 Gru 26, 01:47

Aš vis galvoju ar yra prasmė vaikinams skust plaukus apačioj.. :D Merginoms tai suprantama, kiek kurių paklausiu, visos dėl savęs skutasi, nes nepatinka plaukai, ir šiaip maloniau. :D O vaikinams kaip, pvz netrukdo... :D

Vartotojo avataras

Rugi

Įsijaučiantis

Aalborg

2,097.58 Lt

Standartinė » 2014 Sau 02, 18:13

Blofeld. rašė:Aš vis galvoju ar yra prasmė vaikinams skust plaukus apačioj.. :D Merginoms tai suprantama, kiek kurių paklausiu, visos dėl savęs skutasi, nes nepatinka plaukai, ir šiaip maloniau. :D O vaikinams kaip, pvz netrukdo... :D

Prasmė yra lygiai tokia pati kaip merginoms, tik ne visiem vaikinam suprantama tai. Jei jau vaikinam maloniau kai mergina TEN šalina plaukus, tai tas pats turėtų būti tikimasi iš vaikino. Dažniausiai tai netrukdo, bet kai jų nėra - daug geriau. Iš daug merginų esu girdėjusi, kad joms vaikinas be plaukų tokiose vietose labiau priimtinas ar bent jau aptvarkyta turėtų būti, ne miškas. :D
O kalbant šiaip apie likusio kūno depiliaciją nepasakyčiau, kad reikia kaip merginoms visą kūną depiliuoti, bet kai kurias vietas reiktų susitvarkyti. Man asmeniškai labai negražu kai vaikinas pakelia ranką, o iš ten metro ilgio plaukai lenda. Arba jei vaikinas labai plaukuotas - nugara, pečiai, tai kažkiek reiktų visą tai prižiūrėti, kad visai bezdžione netaptų :-)

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2014 Sau 02, 19:16

Na, aš ir kalbu apie tai, kad pvz apačioj apkirpta trumpai, bet ne visiškai nuskusta.. :D O pažastų skutimas čia manau savaime suprantamas dalykas turi būt..

Vartotojo avataras

Rugi

Įsijaučiantis

Aalborg

2,097.58 Lt

Standartinė » 2014 Sau 03, 00:54

Na apkarpyti irgi gerai, svarbu kad nebūtų ilgesni už tai, kas iš tiesų tarp kojų turi būti :D O dėl skutimo ar pan jau reikia su panele konkrečia kalbėti, kaip jai maloniau, nes juk visos skirtingos, skirtingai ir mąsto :-)
O dėl pažastų deja ne visiems suprantama atrodo. Vis dar yra vaikinų kuriem jau regis ir 20 ir daugiau, o vasarą siųlai iš pažastų lenda...

Be to manau jei vaikinas turi vieną antakį vietoje dviejų reikėtų irgi susimąstyti. Juk ne miške gyvenam, yra visokių priemonių. Jei vaikinai nori merginas gražias turėti, tuomet ir patys turi save prisižiūrėti :-)

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių