Psi galios
jau kai kurie mokslininkai įrodė tai jau senai ,nes jie nebūtų sugalvoje "psionics" žodžio (-apie tai ir kalbame šitoi temui) ,yra visokiu video (toki kai slaidas uploadino įitam forume) kurie rodo kaip pašalina debesis ir vandini bangas daro (nes aš tos matau) ,šaip ,o iš tikrųjų ,žmonės neturi tokios stiprios jėgos , kad ten suolus vartyti , bet turi mažą poveiki,gal mosklininkai todėl neįrodė ,nes mes visi esam trečio demensijoi,ir tikriną ta dimensiją ,o ne kitas(,nepykit jei kažką klaidingai sakiau ,nes aš visai nesuprantu kas/kaip su tom dimensijom yra )aš galliu duot svetaine kur galim padaryt psi kamuolį matoma
![]() Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Spa 03, 22:30. Iš viso redaguota 2 kartus.
Na jei tiki, kad ten kažkas yra, tai tikrai pajusi. Bet ar tai tiesa, ar savęs įtikinėjimas? Be to, kalbate apie video. Internete galima rasti daug. Tik tiesos mažai. Daugybė klastočių.
Na jai viska darai gerai, tai gali paskui ir magnetinius laukus juti, o jai praktikuojes ilgai psi kamuoliuka gali padaryti matoma. O del vaizdo irasu tai tu labai teisus nes vienas toks vos neitikino manes... http://psi.wikia.com/wiki/Oneirokinesis?cb=7603 štai , bet šaip ,galim pamatyti , su kamera ,nufotografuojant su negatyvų režimu
išvenio forumo girdėjau ,ir mačiau nuotraukoi kaip jis ten nuotografotas ,pabandykit ![]() Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Spa 10, 16:36. Iš viso redaguota 1 kartą.
Matai, ka nori pasakyt ta prasme?,psi energija ar viskas kas yra su psi (psionics/paraschicologija [kaip psi galios])? psi energija reiktu amžinai mokintis jei kad nenusilptu ,aš nelabai matai supratau tavo klausimo ,nori pasakyt: kiek laiko reikia mokintis kol psi išmoksi valdyt ar kiek laiko reikia mokintis kad galėtum stipriai vaaldyt ? pasakyk kuri ,ir atsakysiu ,nes nenoriu tave paklidint su ivarias atsakymais
![]() Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Spa 05, 15:45. Iš viso redaguota 3 kartus.
‹ Įvairūs ‹ Mistika |