Įvairūs Mistika

Psi galios

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 06, 15:43

Diabolic ir visiems kurie pradeda psi,ki,kinezes,esp ir v.k. rekomenduioju pasiklausyti šito https://www.youtube.com/watch?feature=p ... DN3cr01LiY ,čia naujokams kurie nori igaut gebejimus lengviau ,pasiklausykit kokias try dienas ir turetu paadet ,o jei ne gal savaitemis arba net menesimis ,dar man atrodo įmanoma "atmerk" trečia akį (kitaip sakant pradedet matyt energyja ir visa kitą) sekmės ;]

--------------------------------------

Vartotojo avataras

EnergyMix

Aktyvus dalyvis

2,344.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 06, 15:53

kai kuriems pravers labai :)

NeoN

Dalyvis

2,988.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 06, 16:23

Ydomi muzikele

Vartotojo avataras

EnergyMix

Aktyvus dalyvis

2,344.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 06, 16:30

as per aerokinezes pratimus klausausi vejo slamejimo :D

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 07, 09:14

Gal žinot ką šitas ženklas reiškia, daro?

Paveikslėlis

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 07, 10:09

Noriu pakalbet apie ki kamuoli (nors kažkur rašiau šita kaškurio temui , bet...) ar nesvarbu kaip reikia laikyt rankas kai kuri ki kamuoli,nes aš kuriu taip:abieju ranku pirštais apsikabinu priešingas rankas (kaip melčiausi ,tik...) padariau tarpa tarp delnu ,nes man atrodo kad turi būt tarpas šiek tiek , nes girdėjau ki kamuolis yra apie 1/2 cm. o gal galiu klist nes :roll: (toliau nerašysiu ,nes pamėnių kad tikrai kažkur rašiau šitą)

o ir dar noriu pakalbėt apie skydus ,ar kažkas buvo sukuries skyda iš psi,ki ar dar ko nors? :) gal esat išbande ar naudinga padaret iš jo? :D

Vartotojo avataras

EnergyMix

Aktyvus dalyvis

2,344.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 07, 11:14

Slaidas rašė:Gal žinot ką šitas ženklas reiškia, daro?

Paveikslėlis

sitas zenklas man kas kur matytas.... bet kur?

Vartotojo avataras

EnergyMix

Aktyvus dalyvis

2,344.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 07, 11:15

lukas11xxf rašė:Noriu pakalbet apie ki kamuoli (nors kažkur rašiau šita kaškurio temui , bet...) ar nesvarbu kaip reikia laikyt rankas kai kuri ki kamuoli,nes aš kuriu taip:abieju ranku pirštais apsikabinu priešingas rankas (kaip melčiausi ,tik...) padariau tarpa tarp delnu ,nes man atrodo kad turi būt tarpas šiek tiek , nes girdėjau ki kamuolis yra apie 1/2 cm. o gal galiu klist nes :roll: (toliau nerašysiu ,nes pamėnių kad tikrai kažkur rašiau šitą)

o ir dar noriu pakalbėt apie skydus ,ar kažkas buvo sukuries skyda iš psi,ki ar dar ko nors? :) gal esat išbande ar naudinga padaret iš jo? :D

as bandziau daryt psi skyda bet nk neisejo :D

Vartotojo avataras

Diabolic

Įsijaučiantis

544.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 07, 11:42

lukas11xxf rašė:Diabolic ir visiems kurie pradeda psi,ki,kinezes,esp ir v.k. rekomenduioju pasiklausyti šito https://www.youtube.com/watch?feature=p ... DN3cr01LiY ,čia naujokams kurie nori igaut gebejimus lengviau ,pasiklausykit kokias try dienas ir turetu paadet ,o jei ne gal savaitemis arba net menesimis ,dar man atrodo įmanoma "atmerk" trečia akį (kitaip sakant pradedet matyt energyja ir visa kitą) sekmės ;]

Iš pradžių, kai klausiau keisti jausmai apėmė :D

o šiaip su jūsų tais psi skydais, man toks įtarimas, kad naujos kartos super sajanai gimsta :DDD

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 07, 11:45

lukas11xxf rašė:Noriu pakalbet apie ki kamuoli (nors kažkur rašiau šita kaškurio temui , bet...) ar nesvarbu kaip reikia laikyt rankas kai kuri ki kamuoli,nes aš kuriu taip:abieju ranku pirštais apsikabinu priešingas rankas (kaip melčiausi ,tik...) padariau tarpa tarp delnu ,nes man atrodo kad turi būt tarpas šiek tiek , nes girdėjau ki kamuolis yra apie 1/2 cm. o gal galiu klist nes :roll: (toliau nerašysiu ,nes pamėnių kad tikrai kažkur rašiau šitą)

Kai kuriu psi kamuoliį tai laikau belekaip, visaip patogu, o su ki ten geriau, net su judėsiais kaupt.
Aš su psi kuriu, bet manau ir ki gali belekaip rankas laikyt, svarbu kaupk :D

Vartotojo avataras

EnergyMix

Aktyvus dalyvis

2,344.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 07, 12:08

Fire bending :DD

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 07, 12:50

Mano maymui kad tie skydai gali atlaikyt energijas ir kinetinius gebejimus ,o su fizikiniu pasauli nu kažin ,aš vakar tuoj metu kol dar nemiegojau ,pasidariau skyda iš ki ,graustinio energija (nes ka gali pasakyt ,moku manipuluot ora :D ) ir dar isivaizduojau ant to skydo dar kokie 6 "skydus" (jeigu jie išvis skydai yra) isivaizduojau tokia balta šviesia iš mano krutines platėja ir didėja kol mane visa apgaube (nes maniau kad tie skydai gali apsaugot nuo neigiamos energijos :roll: ) ir dar viena toki pati skyda padariau po graustinio skydo :lol:

Įdomų kas turi irgi gebėjimus (tik be psi/ki amuoliu kurimu),tokius kaip aš ,energymix'as,diabolic ir slaidas ,nes ant mano temos mažai žmoniu kementuoja kad turi gebėjimus ,o gal ju ir yra tiek mažai lietuvoi psionics'tu/pschiniu :?

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 07, 12:52

lukas11xxf rašė:Mano maymui kad tie skydai gali atlaikyt energijas ir kinetinius gebejimus ,o su fizikiniu pasauli nu kažin ,aš vakar tuoj metu kol dar nemiegojau ,pasidariau skyda iš ki ,graustinio energija (nes ka gali pasakyt ,moku manipuluot ora :D ) ir dar isivaizduojau ant to skydo dar kokie 6 "skydus" (jeigu jie išvis skydai yra) isivaizduojau tokia balta šviesia iš mano krutines platėja ir didėja kol mane visa apgaube (nes maniau kad tie skydai gali apsaugot nuo neigiamos energijos :roll: ) ir dar viena toki pati skyda padariau po graustinio skydo :lol:

Įdomų kas turi irgi gebėjimus (tik be psi/ki amuoliu kurimu),tokius kaip aš ,energymix'as,diabolic ir slaidas ,nes ant mano temos mažai žmoniu kementuoja kad turi gebėjimus ,o gal ju ir yra tiek mažai lietuvoi psionics'tu/pschiniu :?

Nedaug, nedaug Lietuvėlėj tu psion'ų :D

Beje gal žinai, ką tas ženklas reiškia?

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 07, 13:13

Beje gal žinai, ką tas ženklas reiškia?

Ne nei jokio supratimo nežinau ,kas tai galetu reikšti :|

NeoN

Dalyvis

2,988.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 07, 13:26

Slaidas rašė:Gal žinot ką šitas ženklas reiškia, daro?

Paveikslėlis

SuperNatural demonu spastai :D Juokauju is tikruju matytas,bet neatsimenu kur...

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių