Diskusijos Gyvenimas

Merginos šnipinėjimas

Vartotojo avataras

Krumpliaratis

Apšilinėjantis

864.10 Lt

Standartinė » 2013 Sau 22, 07:20

Sveiki, turiu tokia problema, mano mergina visur landzioja, tikrina kiekviena parduotuves kvituka kuri pamato, lenda i stalcius ir iesko, rausiasi, tikrina telefona, jau internete ir taip emiau keisti slaptazodzius, viska slepti kas ant akiu nes jau taip nervuoja kad nebegaliu :D Nebijau ka ji gali rasti, bet pats landziojimas ir sniukstinejimas mane nervina, kalbejau su ja , bet nepadeda, kuo toliau tuo mane sita savybe ima erzinti. Gal ka galetumet patarti?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2013 Sau 22, 15:07

Paklausk jos kodel taip daro? Gal turejo nekokios patirties praeityje ar gal kada pamate kazka, kas jai pasirode itartina tarp tavo daiktu ir dabar nuolat tikrina del to?

Kiek laiko jus kartu? Ir kiek metu jums?

Vartotojo avataras

Krumpliaratis

Apšilinėjantis

864.10 Lt

Standartinė » 2013 Sau 22, 20:12

Jau esu klausęs, tai nuo to paaiškėjo kad jai reikia būtinai viską žinoti, kartu esame ne metai ir ne dveji kartu, bei studentų amžiaus, gana jauni, bet galvos ant pečių jau užaugę, ta prasme kad panašių išdaigų nekrėstumėm vienas kitam, bet manyčiau yra kažkas ko aš nežinau, bei man net nenorima pasakyti.

Vartotojo avataras

Sandruoliux

Apšilinėjantis

Pasvalio raj.

1,283.37 Lt

Standartinė » 2013 Geg 01, 19:38

Jeigu panelė taip daro, vadinasi ji nepasitiki TAvimi, o jei nėra tarp judviejų pasitikėjimo, tada nieko manau gero ir nebus ateityje...
aš taip pat anksčiau smalsavau, kas jam rašydavo, kam jis rašydavo ir panašius dalykus.. bet per metus įgavau pasitikėjimą.. dabar net nebeįdomu, nes viską darome kartu.. galbūt TAu pačiam irgi reikia daugiau laiko skirti jai.. su ja apsipirkti, kad ji matytų realiai tuos kvitu tuo pačiu laiku ...
na nežinau, nelogiška, kai taip ji elgiasi..
tikrai nepasitiki TAvimi...

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių