‹ Diskusijos ‹ Sportas
-
Atoyaki
- Lankytojas
-
- Rokiškis
- 245.78 Lt
» 2011 Bir 03, 11:49
Sveiki, Žaidžiu salinį futbolą, sekasi gana gerai, pozicija - vartininkas. Vartus laikau taip pat gerai, tačiau iškyla viena problema, atėjo vasara teks žaisti lauke, negana to, kad nepripratęs prie didelių vartų, bet dar ir norint atremti smūgį reikia griūt. Štai čia ir yra mano didžiausia bėda - aš bijau griūt, saliniame futbole tiesiog griūni ant užpakalio ir čiuoži į priešininką jei esi 1x1, o čia dideli vartai viskas visiškai kitaip, gal yra žaidžiančių šioje pozicijoje ir turinčių patarimų, gal patys su tuo susidūrėte? Taip pat galim dėt treniruočių vartininkams linkus  . Ačiū už pagalbą Atoyaki.
Paskutinį kartą redagavo Atoyaki 2011 Bir 03, 16:19. Iš viso redaguota 1 kartą.
--------------------------------------
-

iwer
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas
- 10,222.59 Lt
» 2011 Bir 03, 12:34
Futbolo nelankau, bet mėgstamiausia pozicija yra vartininkas. Kaip sakai tavo bėda yra griūti gaudant kamuolį, o pas mane tai yra pats mėgstamiausias dalykas, kai krisdamas gaudai kamuolį ir jei atmuši, tada būna labai geras jausmas. Tiesiog nereik apie tai galvoti, kad kažkas nutiks ar šiaip dėl ko nors, o tiesiog padaryti tai ką reikia. Žiūrėk daugiau profesionalų futbolą ir stebėk vartininkų žaidimą kaip jie stovi ir kaip saugo vartus. Dar gali kieme su draugais ant pievos spardyt kamuolį ir pratinkis prie griuvimo, nes tai yra svarbus dalykas žaidime, kad po to šita baimė nekeltų kokių problemų.
-
Atoyaki
- Lankytojas
-
- Rokiškis
- 245.78 Lt
» 2011 Bir 03, 16:17
Aš suprantu, manau svarbiausia priprast, tada įvyks persilaužimas ir bus lyg normalus žaidimas, bet man pati pradžia sunkiausia  . Ačiū už patarimą, gal kas daugiau ką galit patart? 
-
martxxxx2
- Įsijaučiantis
-
- 4,131.92 Lt
» 2011 Bir 19, 09:22
Kaip ir sake tiesiog griuk ir negalvok apie tai svarbiausia negalvok kad susizeisi, galvok kaip atremti smugi. Tik niekad nereik panikuot geriau islik ramus.  cia bent toks mano patarimas.
-

Armantass
- Dalyvis
-
- 1,855.67 Lt
» 2011 Bir 19, 09:42
Aš ir lankiau futbolą ir buvo tuo metu atėjąas naujas vartininkas, kuris taip pat bijojo griūti. Bet jam buvo speciali programa kaip ir vartininkams, bet nelabai prisimenu kokia. Jisai tada jau tą pačią treniruotę griuvinėjo  . Jei tu ne vienintelis vartininkas, yra kitų vartnininkų, kurie ilgiau jau saugo vartus, paprašyk, kad pamokintų.
-
Atoyaki
- Lankytojas
-
- Rokiškis
- 245.78 Lt
» 2011 Bir 24, 18:21
Yra vienas toks, bet grybas, tik dėl atsargos. Suprantat kaip yra aš pradėjau po truputį griuvinėt, bet ir tai tik labai ekstremaliomis situacijomis, kai net nebera laiko galvot 
-
Vartininkas
- Lankytojas
-
- 118.00 Lt
» 2011 Rgs 09, 16:26
Norėčiau paklausti gal ir juokingai skamba, bet kartais pabijau stiprių smūgių atrodo, jog mane sužeis ir t.t. (Vieną kartą sulaužė ranką  ) Patarkit kaip nebebijot 
-

axds
- Apšilinėjantis
-
- Skuodas
- 546.50 Lt
» 2011 Rgs 24, 19:23
Vartininkui svarbiausi veiksniai kaip ir daugelis žino - reakcija, kamuolio nebijojimas ir šaltas protas.
-
Atoyaki
- Lankytojas
-
- Rokiškis
- 245.78 Lt
» 2011 Gru 27, 14:53
Tai va, praėjo jau gana daug laiko ir griuvinėju spakainiai  . Nebebijau nei susižeist nei užsimušt  . Nereikia bijot kamuolio, juk tam yra pirštinės kurios smarkiai sušvelnina smūgį, aišku nelaimių neišvengsi, aš buvau pasitempęs riešą kai buvo stiprus smūgis ir kabino tik pirštų galus, delnas atsilenkė atgal, bet manau viską lemia darbas, darbas ir dar kartą darbas. Kaip ir minėjo kažkas aukščiau - svabiausia išlikt šaltakraujui ir nesileist išblaškomam, nes tada prarandi koncentraciją ir būna be galo sunku, reakcija taip pat svarbi, loginis mastymas irgi svarbus rodiklis  .be to su kamuoliu žmogaus nelabai įmanoma užmušt tai nėra ko bijot  . Viską lemia praktika, daugiau pasipraktikuok ir įprasi prie stiprių smūgių  , tada jie jau atrodys įprasti  .
-
Atoyaki
- Lankytojas
-
- Rokiškis
- 245.78 Lt
» 2012 Sau 02, 11:34
O šiaip žaidžiantys, kokioje pozicijoje geriausiai sekasi žaist?  Apskritai kaip sekasi žaisti, patinka driblinguot ar nesigauna?  Aš asmeniškai kai nežaidžiu už vartininką per treniruotes mėgstu kraštuose pažaist, kažkaip man patinka driblinguot ir sekasi neblogai apgaudinėt gynėjus  . Pasidalinkit patritimi, koks žaidėjas jus įkvėpia?  Ir kaip pradėjot žaist futbolą, kas paskatino? 
-

Blofeld.
- ®espect
-
- Šiauliai
- 2,034.71 Lt
» 2012 Geg 17, 23:12
Kas bijot griūt - palankykit kokias imtynes, kur daug griūti reikia, pvz dziudo, nebebijosit griūt visiškai 
-
Mariukas0
- Lankytojas
-
- 118.00 Lt
» 2012 Lap 27, 23:07
As irgi zaidziau salini, bet po to kai pastate prie mokyklos nauja stadiona su originaliais vartais tai irgi buvo didele baime, bet siandien as zaidziu kaip profesionalas, bijodavau kristi bijodavau susimusti bet kaip viena karta pabandziau tai man ir patiko, tai nera taip ir baisu nedgi linksma tesio reikia zinoti pries poulimo 1x1 ar tu jau gali ar dar turi susiprasti bet kaip jau kaip pagalvojai tai jau greitai darai ka turi daryti... siandien zeidziu su kitais futbolininkais Ezio Galos taip vadinasi turnyras, zinai yra tokio baisumo bet kai susiprasi tai pergale garantuota 
-
adminas
- Lankytojas
-
- 118.00 Lt
» 2013 Sau 18, 18:41
Vienas patarimas vartininkamas - norit, kad nuo stiprių smūgių nelūžtų pirštai? Nepagailėkit ir nusipirkit geras pirštines su pirštų apsaugomis. Garantuoju, tikrai nebebijosit ir nesusižalosit 
‹ Diskusijos ‹ Sportas
|
|
|