Oskarų apdovanojimai
74 pranešimai(ų)
• Puslapis 5 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
o jis jau yra kinuose usa?imdb'e rašo,kad jau seniai,bet atsisiųst nėra ir šiaip kažkoks nepopuliarus,aš tai pirmą kart girdžiu.Ir šiaip,man Clooney nepatinka ir banalus kažkoks atrodo. :/ O Tinker'is gi manrods tik vasarį,jaučiu visai nieko trileris bus,esu skaičius,kad čia "vaidybos oskarų" filmas,tai gal ir gaus,nors kažkaip nelabai duoda trileriams tuos oskarus,labiau į dramas.Nu nemačius sunku pasakyt. Dar va Hugo žiauriai laukiu,bet tas tai išvis vėlai,tai nelauksiu,atsisiųsiu taip,jau iš trailer'io atrodo be galo gražus filmas,čiuju konkurencija bus spec. efektuose didelė,visgi Hugo,HP,Tree Of Life įspūdingas girdėjau,Transformeriai ir kt. Šiaip išvis nelabai ką gero šiemet mačiau,nelabai ir žiūrėjau.kol kas tik "Drive" tokį ryškesnį įspūdį paliko(nenustebčiau,jei muzikoj laimėtų),Haris Poteris ir tikiuos Hugo,Tinker ir dar Skin I Live In gal patiks. :/ nu jo, daug kas the descendants giria ir mol daug ka turi laimet(ciuju daug kam bus nominuotas, bet tikiuosi daug nelaimes), man jis iš treileriu ir t.t. pervetintas ir nemanau, kad labai pasikeis nuomone paziurejus. tiesa pasakius, kalbant apie best picture ir best director man tiek hugo, tiek the artist, tiek drive, tiek ttss, tiek the tree of life atrodo vertesni. ai dar the help. ir dar du labai daug zadantys war horse ir extremely loud and incredibly close. ir melancholia man paliko lb gera ispudi, bet sitam tai be sansu. jis nebent kinematografija (megciau, jei ne, tai jau geriau the tree of life tada), dar gal geriausia aktore(abejociau, bo nemenku konkurentu turi).
del kostiumu irgi yra kam pasikapot, tai nezinau ciuju kazkas iš jane eyre, ttss, hugo, war horse, the artist. garso abejose kategorijose, manau favoritai bus lb panasus. va cia lb daug tikiuosi iš war horse, dar kas ten gali pavaryt, ghost protocol, super 8, transformeriai, the artist. del efektu tai velgi dafiga kam ten yra, tas pats super 8, karibai(nebent nominacija duociau), kas iš realesniu, tai transformeriai, bezdziones, thor gal dar. animacija, tai spygas laikau uz rango. daugiau tai ten tesiniai ir t.t. tai jau geriau rango tegu pasijama sita. dar gan idomu visad buna pasiziuret, kas iš uzsenieciu laimi, bet siemet kazkaip nelabai ir turiu ka lyginti, nes nelabai daug ka ir maciau, gal ir nelabai prisimenu. vieninteli kuri dabar pamenu tai footnote, tai jis man atrodytu vertas. zodziu ir dar dokumentika. va cia tai shiemet ash turiu kaip niekad aishku favorita, tai yra pina, ir jei laimes kas nors kitas, kogero didziausias nusivilimas bus.aplamai man sitas filmas toks kosminis, man nei filmuose, nei per niekur sokis nelabai imponuoja, bet sitas filmas yra kazkas neitiketino. Kažkaip šiemet visai nesidomėjau oskarais. Žinau, tik kad „The Artist“ pakankamai rimtai pretenduoja į daugumą svarbių apdovanojimų. Deja, pati kol kas nemačiau šio filmo. O iš to, ką mačiau, tai visi filmai man pasirodė pakankamai neblogi. Tik „War Horse“ man nepatiko. Labai jau silpna ir nuspėjama siužetinė linija. Nors pats filmas pastatytas gražiai. Apskritai šiemet nemažai filmų, su stipria kinematografija. Tarkim „The Tree of Life“ ar „Hugo“ irgi labai stiprūs šiuo požiūriu.
Jei kiek plačiau apie „Hugo“, tai iš Scorsese‘s tikėjausi kiek stipresnio filmo. Kažkaip per ramiai ir pernelyg vienodai susidėliojo visas siužetas. Bet iš vizualiosios pusės filmas tikrai labai žavus ir kelia teigiamas emocijas prisiminus. Tai tose garso/vaizdo nominacijose manau jis pelnytai atsidūrė. Pakankamai skaniai susižiūrėjo ir „The Help“, taigi visai linkėčiau pasiimti kuriai nors aktorei statulėlę (gal labiausiai įsiminė Octavia Spencer). "Moneyball" – nežinau, ar gaus kokią statulėlę, bet filmas irgi neblogas. Ką dar teko žiūrėti iš nominantų, tai „Pina“. Neapsakomai norėčiau, kad pasiimtų dokumentinio filmo statulėlę!! Nuostabus filmas. Dar "Drive" kažkada matytas. Nominacijos Sound Editing kategorijoje gal ir vertas, bet nemanau, kad laimės. Per stiprūs varžovai. Tai va. O jei dėl pačių apdovanojimų, norėtųsi, kad jie pasiskirstytų kuo įvairiau ir oskarus gautų kuo įvairesni filmai. Kažkaip smagiau žiūrėti. O ar žiūrėsiu – manau taip, jei nepramiegosiu. Nors visas tas šou mane kiek erzina, bet vistiek smalsu... O iki tol tikiuosi spėsiu peržiūrėti ir The Artist : ) ___ edit: aimra, va vienas variantų, kur galima bus pažiūrėti: http://www.livestream.com/aplive Paskutinį kartą redagavo Artes 2012 Vas 27, 01:08. Iš viso redaguota 1 kartą.
kinas vienas iš keleto meno žanrų,kurie dar liko normalūs.Populiariojoj scenoj jau nebeįmanoma išvysti gerų atlikėjų,bet džiugu,kad kine,nepaisant daug mėšlo,net pop "scenoje" pasitaiko ir gerų filmų,kurie dar ir būna palankiai įvertinami.Sveikinu Scorsese ir Hazanavičių ir dėkoju jiems,kad kuria kiną.
![]() Filmas spėju bus Les Miserables,nu gaaal Lincoln.
Scenarijui laikysiu špygas už Tarantino Geriausias aktorius labai tikiuos,kad bus Joaquin Phoenix.Nemačiau The Master ir net nenumanau kada pamatysiu,bet iš trailer'ių atrodo super pasirodymas.Ir šiaip,Gladiatoriuj puikiai vaidino jis,tai bus kompensacija. ![]() Režisūrą spėju Ang Lee (Life Of Pi) Užsienio filmas pagal idėją Amour turėtų būt,labai jau daug ažiotažo gauna. Kinematografija - Life Of Pi Kostiumai - Les Miserables Make-up'as - galbūt Hobbit'ai Daina tai tikiuos,kad Skyfall laimės. Spec. efektai gan stiprios nominacijos,net nenumanau.Hobbit'ai tai gana kreivo atgarsio susilaukė ir daug kas nusivylė spec. efektais,tai manau Avengers ar Life Of Pi turėtų laimėt. O Dicaprio tai kžn,nemačiau dar Django,bet tai kiek girdėjau atsiliepimų,tai normali ta vaidyba,filmo centru vėl Waltz'as tapo.
74 pranešimai(ų)
• Puslapis 5 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |