The Sims 2 [+ papildymai]buckis , aciuka. o ziurekit kodel pas mane nera plaktuko . ten kur naikini sienas ir t.t.
edit: zinau jau . ![]() Paskutinį kartą redagavo drunkandstrange 2013 Sau 06, 19:08. Iš viso redaguota 1 kartą.
Sveiki visi,turiu problema , as bandziau siadien istaluot sims 2 ir viskas puikei instaliuojesi ,pries istaluojant as nusprendziau crack atsisut ,as atsisiuciau crack'a ir bandziau idet ji ,tai ejau i D:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2 ir pastėbejau kad nera TSBin to aplanko ir dabar istaluojau zaidima , bet kai tuo metu istaliuojasi,ismete lentele "Insert Disc 2" ,tai nusprendziau sukurt TSBin aplanka ir crack'a idejau i TSBin ir ta lentelei ("Insert Disc 2") paspaudziau ok , bet vsitiek ji islindo ,tai badziau instaliuot is naujo ir kai ismete ta lenta as pasemiau cracka ir perkeliau i D:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\CSBin ,paspaudziau ok ir vistiek islenda
Jeigu galit man padet as padekosiu uz pagalba ![]() tai tipo kitu failu ,tai blogas crackas netinka (ir dar kur man det i CSBIn nes nera TSBin)
Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Vas 03, 12:14. Iš viso redaguota 1 kartą.
Ką?..
Ten, kur atsisiuntei TS2, turi būt keturi failai, juos taip po vieną ir reikia dėliot kai kito paprašo. Baigus instaliuot reikia įmest cracką, jei jis buvo pridėtas su žaidimu, jis turi būt geras. Dėk ten, kur dėjai iš pradžių, TSBin Nesupratau tavo žinutės iki skliaustų... Va šitųs failus?
(PC GAME) The Sims 2 CD1 (PC GAME) The Sims 2 CD2 (PC GAME) The Sims 2 CD3 (PC GAME) The Sims 2 CD4 ,juos taip po vieną ir reikia dėliot kai kito paprašo: - Kaip ir kur dėlioti tos failus ![]() Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Vas 03, 16:23. Iš viso redaguota 1 kartą.
‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |