Įvairūs Mistika

Automatic Writing

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2012 Lap 13, 17:41

naudojant meditacijos/relaksacijos pratimus atpalaiduojamas kūnas, galva išlaisvinama nuo minčių, tada iškeliamas klausimas/tema ir stengiamasi visiškai negalvoti, o tiesiog duodama rankai rašyti, kas tik rašosi, to visiškai nevertinant. Kitaip sakant, tiesiog leidžiama pasąmonei išreikšti save.

http://en.wikipedia.org/wiki/Automatic_writing
http://www.psychicbutsane.com/developin ... ic-writing

^ čia aš labai minimaliai įdėjau info,bet manau esmę pagavot. O visi kurie susidomi plačiau randa informacijos ir daugiau.
Klausimas jums. Ar bandėt? Gal jums tie visokie higher-self atrodo totalios pievos, nežinau... išvis nenorėjau šitos temos dėt į mistiką, bet, kad vargu ar būčiau radus tinkamesnę vietą...
tai vat, noriu vis pabandyt,bet kažkas stabdo... nežinau net. gal kas turit kokių patarimų,gal bandėt,gal norit pabandyt.
?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Betelgeize

Lankytojas

Kaunas

79.00 Lt

Standartinė » 2012 Lap 15, 01:26

Pripažįstu - pirmą kartą girdžiu, kad meditacijos metu galima bandyt kažką "parašyti" pasąmonės pagalba...
Na neskaičiau tų vikipedinių rašliavų, priežastis - tinginystė :) Bet visgi susidariau preliminarią nuomonę apie tai : )
Manau, visų pirma reikia mokėti medituoti, kitaip nieko neišeis. Taigi, klausimas: esi bandžiusi medituoti?
Aš pati niekad nebandžiau meditacijos (nemanau, kad man jos ir reikia, neturiu laiko), na bet grįžkim prie temos...
Pati tuo netikiu... nežinau kodėl, tiesiog manęs neįtikina tai jog būnant meditacijos būsenoj asmuo nejaus ką jis ten rašo ir to neįtakos ( juk čia ir esmė? Kad dirbtų ne protas, o pasąmonė?)
Bet jei kada bandysi, būtų įdomu sužinoti kaip sekėsi, ar pavyko, gal kas įdomaus gavosi :-)

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Lap 20, 14:59

mano manymu butina gili meditacijos busena kitaip nieko neiseis

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę