Neįsivaizduoju kas ten per limited edition peashooter, sesė sako, kad pirkdamas limited edition gauni kažkokį kodą, t.t. ir pan. Taip ir nepaaiškino kur jį įvest reikia, tai nieko ir nežinau.
O čia įdėtas torrentas turi veikt, jei ne, kažkas PC blogai
The Sims 3 [+ papildymai]prasau padekitas
![]() ![]() ![]() Sveikuciai gal galit padet? Kaip susirasyt visus sims 3 su papildais nes isirasiau tik sims pagrindini generations ambitions ir late night po to bandziau irasyt showtime ir bandziau kelt i sims 3/game/bin ir tik i sims3/showtime/game/bin bet neuzkrauna man ju nesuprantu kuriu crack reik kelt i sims3/game/bin o kuriuos i papildymo game/bin? Padekit!!!!
Ištryniau visus įrašytus sims 3 per control panel ir patikrinau visus failus jo jau niekur nėra, norėjau iš naujo įsirašyt ir man išmetė tokią lentelę "The setup has detected that version 1.21.123 The sims 3 is already installed.
This setup installs an earlier version of The Sims 3 (1.0.615) You will have to unistall the previous version before installing this version. Tai kaip man dabar ištrynt jau egzistuojančius sims'us nors jų niekur nerandu. Crackas prieš atnaujinant buvo įdėtas? Geriausia naudot superpatcher iš čia: http://simswiki.info/wiki.php?title=Gam ... ad/Current
‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |