Diskusijos Gyvenimas

Atostogos

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Lie 09, 18:50

Ka veikiate per atostogas? Vykstate i Lietuvos, ar uzsienio kurortus, o gal laika leidziate kaime? Kokias vietas esate aplanke per atostogas ir ka noretumete aplankyti?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Lucha

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

5,698.96 Lt

Standartinė » 2012 Lie 09, 19:49

Dažniausiai tai būnu lauke su draugėmis, na namie būnu tik tada kai lauke būna per karšta arba šiaip nieks neina laukan, arba kai nėra nuotaikos..Šią vasarą gaila, bet kitoj šaly neteko pabūvoti, tačiau pastarąsias dvi vasaras buvau nuvykus į Prahą ir Prancūziją. Bet dabar atostogauju savo miestelyje arba tiesiog pas senelius kaime:)

Vartotojo avataras

Insane.

Aktyvus dalyvis

6,703.44 Lt

Standartinė » 2012 Lie 09, 23:57

Dar nebuvo atostogų per kurias veikčiau ką nors įdomaus be buvimo kaime arba kieme. Šiaip didžiąją atostogų dalį praleidžiu namie. Sėdžiu prie kompiuterio arba skaitau knygas.
O aplankyt norėčiau labai daug šalių.

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2012 Lie 11, 14:33

Lucha rašė:Dažniausiai tai būnu lauke su draugėmis, na namie būnu tik tada kai lauke būna per karšta arba šiaip nieks neina laukan, arba kai nėra nuotaikos..Šią vasarą gaila, bet kitoj šaly neteko pabūvoti, tačiau pastarąsias dvi vasaras buvau nuvykus į Prahą ir Prancūziją. Bet dabar atostogauju savo miestelyje arba tiesiog pas senelius kaime:)

O Praha šalis?

Aš tai nieko gero neveikiu, sėdžiu namie, į treniruotes einu, dar į kaimą išveš ir tiek. Nėra ką čia veikt

Vartotojo avataras

green_snow

Aktyvus dalyvis

6,253.00 Lt

Standartinė » 2012 Lie 12, 10:17

Šią vasarą tai dirbu, todėl tų atostogų tokių tikrų dar nebuvo. Praeitą savaitgalį Palangoje buvau, nusvilau truputį. O šiaip gyvenu prie upės, todėl kai karšta, nuvarai, įšoki ir man užtenka tokio kurorto. :D

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Lie 13, 13:00

Gyvenu Anglijoje, atostogauju taip pat cia. Siais metais buvau Alton Towers atrakcionu parke, ten pat vandens parke ir Blackpool'e prie juros bei vasko muziejuje. Pernai buvau Blackpool'o atrakcionu parke - Pleasure Beach, apskritai smagu, tik kai kurie atrakcionai labai jau nesaugiai atrodo, vos ne per galva vartaisi, o apsaugotas tik mazu metaliniu strypu ant keliu. Tai ejau ant visu vaikisku traukinuku ir i magijos kambarius. Alton Towers palyginus labai saugus, didele teritorija. Labiausiai patiko 4D cinema experience, Charlie and chocolate factory, Oblivian (bet antra karta neiciau, baisus), Hex (apsesta pilis) ir kiti, daugiausiai vaikams skirti atrakcionai.

Dabar renkam kuponus is laikrasciu su vyru, surinkus 10 (lyg ir) ir nusiuntus i redakcija gausim 2 bilietus i viena is atrakcionu parku 1 dienai. Deja datos ir parko pasirinkti negalim, tenka tiketis, kad nebus labai toli ir salta :)

Vartotojo avataras

Serenity

Aktyvus dalyvis

Kaunas

8,152.32 Lt

Standartinė » 2012 Lie 15, 16:47

Na, dažniausiai leidžiu laiką su draugais, su šeima kiekvieną vasarą važiuoju į Palangą, o kartais jeigu sugalvojam šiaip kokią šalį aplankyti. :roll:

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2012 Lie 15, 22:12

Buvau Lenkijoj, Čekijoj, Austrijoj, Slovėnijoj, Kroatijoj. Buvo nerealu pajusti šiltą klimatą,
O dabar nieko neveikiu, kimarėli gaudau, nes oras tai baisus. :D

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių