Abiturientai 2012Lietuvių 79% surinkau. Pirma tai nelabai patekinta buvau, bet prisiminus kokie man šitie metai buvo ir kad visiškai nesimokiau, nesiruošiau egzams, nesupratau teksto suvokimo , tai gal ir normalu visai tie mano 79%.
Anglų egzaminą tai wow, prastai išlaikiau ![]() ![]() ![]() Paskutinį kartą redagavo kara 2012 Bir 26, 21:40. Iš viso redaguota 1 kartą.
Sėkmingai studijuoju odontologiją, atėjo jau praktika ir dirbu - http://www.fabricadentis.lt/odontologijos-klinika-vilniuje
PUPP 2014 POTEMES www.kalbospotemes.lt
Trūksta idėjų? Nespėji pasiruošti lietuvių kalbos įskaitai? Mes tikrai galime padėti! *Jau trečius metus prekiaujame Lietuvių kalbos potemėmis. *Potemės yra paruoštos lietuvių kalbos filologijos magistrantės. *Visos kalbos atitinka NEC reiklavimus, todėl garantuojam, kad yra vertos aukščiausio įvertinimo. *Sudarynėjame mokyklų sąrašus, todėl darbai toje pačioje mokykloje nepasikartos. *PUPP 10-okų kalbėjimo trukmė apie 7 minutės. *Visos potemės pateikiamos su šaltinių sąrašu ir planais. *Visus darbus rasite www.kalbospotemes.lt. ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |