Diskusijos Sportas

Žirgų sportas

horse lover

Lankytojas

147.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 16, 21:08

as tai esu del zirgu tai pakvaisusi :love: :love:
:( bet retai jodineju :(

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Lucha

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

5,698.96 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 31, 20:11

Visiškai nepatinka...

Vartotojo avataras

Pecado

Patyręs forumietis

Šakiai

12,137.27 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 02, 16:34

Labai patinka, tik, kad dar neteko pajodinėt, o labai norėčiau. :D

GintarėS7

Lankytojas

385.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 23, 19:04

en. , man irgi su žirgeliais retai kada gaunasi ką sukombinuoti irgi, bet vienu metu, kai tėvai kažkaip dažniau nuveždavo pajodinėti, tai galvojau, kad man viskas gerai bus, tėvai leis ir toliau, bet... Krizė yra krizė :( Negalėdavau naktimis miegoti, aš apie žirgus galvodavau be pertraukos, aš juos nesveikai įsimylėjusi :lovegif: Dievulėliau, gal kas žino būdų, kaip priversti tėvus?... Mama galvoja, kad jojimo sportu nepavadintų, kad labai lengva (o ji pati gal tik kartą gyvenime ant arklio sėdėjus)... Ir dar sako, kad tipo žarnynas susikrato, ir vėliau kažkokios ligos ar bėdos su pilvu gali būti. Jos bendradarbio dukrai taip buvo. God, aš taip nerealiai pavydžiu tiems, kas turi žirgą... :roll: Ką daryt... :hug:

GintarėS7

Lankytojas

385.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 23, 19:09

Onse , jeigu tau/tavo tėvams su finansais tvarkoj, ir jeigu tu norėsi, tau nebus tas kartas paskutinis, nes jeigu šalia bus instruktorė,-us, tai greitai šuoliuoti žirgui neleis... Kiek žinau, joti reikia išsitiesus, pėdos į balnakilpes įkištos nedaug, kad koja neįstrigtų, ir, regis, kad tvirčiau sėdėtum, reikia kojų pirštus (kai laikai balnakilpėse) laikyti pasukus į save, o kulnus į išorę (gal nelabai suprantamai paaiškinau... :roll: ) Sėkmės ;]

Vartotojo avataras

en.

Aktyvus dalyvis

Kernavė

216.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 29, 21:28

Olią, ir vėl grįžau.
Tai va, jodinėju vasarą tik. Ispanijoje, pas tėvus.
Dabar leidžia daug dažniau. : ] Varau į ekskursijas dažniausiai 2 valandų. Afigienaii gerai.
Jau taip laukiu vasaroooos. !
Gintarė S7 - patikėk, aš irgi svaigstu, kad ooomg. : D Jodinėjimas - nėra pigus sportas kaip ir sakiau. O ypač Lietuvoje. Ispanijoje už 15eurų pajodinėsi 2 valandas. ir ristele, ir šuoliais. dar ir žirgą duoda pačiai nubalnoti, nuplauti. Yra tobula.
Turiu draugę, ji jodinėjo ankščiau , bet dabar nebegali, nes turėjo didelę traumą rungtynėse.
Taip , pavojingas sportas, bet visiškai neatbaido manęs.
Vienintelis dalykas, ko nemėgstu jojime - šalmų. o Dieve. Žinau, kad pavojinga be jų joti, bet ... karšta, suprakaituoja plaukai, kol normaliai nusistatai. .
Gintare S7, o tu kuriam mieste gyveni? ? : ] Gal žinau ką nors. Nes pati ieškojau baisia kur jodinėt, radau keleta variantu, bet negyvenu aš mieste, todėl negalėčiau važinėti specealiai į kitą miestą.

GintarėS7

Lankytojas

385.00 Lt

Standartinė » 2012 Bir 01, 20:06

en. , laba :D Mano bratka irgi nesenai grįžo iš ispanijos :D
Gyvenu Vilniuje. O tu kur?

Vartotojo avataras

en.

Aktyvus dalyvis

Kernavė

216.00 Lt

Standartinė » 2012 Bir 05, 00:41