Esu abiturientas, domiuosi informatika, multimedija ir visomis kitoms naujovėmis susijusiomis su IT. Iš seniau buvau nusprendęs studijuoti VU Programų sistemas, tačiau vėliau nuvažiavęs į Litexpo persigalvojau. Mane sudomino VGTU nesenai atsiradusi specialybė Multimedija ir kompiuterinis dizainas. Ši specialybė patraukė paskaitų įvairumu (nuo svetainių kūrimo iki kompiuterinių žaidimų kūrimo pagrindų).
Tačiau nesenai pamačiau dar vieną specialybę, kuri labai patraukė mano akį. Tai Vilniaus kolegijoje visiškai nauja studiju programa Išmaniųjų įrenginių technologijos. Tiksliau tai yra programavimas Android ir iOS aplinkose ir kiti dalykai. Turiu potraukį visoms šioms technologijų naujovėms, tuo pačiu atsisakydmas minties studijuoti VU informatika galvojau, kad norėčiau darbo bent šiek tiek susijusio su kūryba, todėl mintys ir nukrypo prie VGTU. Dabar nežinau ką rinktis ar VGTU ar Vilniaus kolegijos studijas.
Ką galėtumėte patarti šiuo klausimu? Kokie atsiliepimai apie šias mokslo įstaigas? Dėkui.
Multimedija ir kompiuterinis dizainas
3 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Kaip jau sakė, vienas svarbiausių skirtumų, kad renkiesi tarp universiteto ir kolegijos. VGTU tikrai sunku išsilaikyti, bet jei jau ketinai į VU informatiką stot, tai dėl to, nemanau, kad atsirastų problemų. Šita studijų programa kolegijoj tikrai labai perspektyvi, bet, bent jau mano nuomone, kūrybiškesnė ir įdomesnė VGTU. Čia jau reikia pačiam susidėliot, ko nori.
3 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |