Aš pati turiu kuklų draugų ratelį, o turiu todėl jog į tą ratelį įeina žmonės kuriais galiu pasitikėti, man nereikia šimta netikrų draugų užtenka bent kelių,kad galėtum jais pasitikėti.
Buvo kažkada laikai kai turėjau daug netikrų draugų, bet laikui bėgant supratau jog negaliu jais pasitikėti tai pati nutraukiau su jais draugystę ir ne man draugauti su žmonėmis kurie nekelia man jokio pasitikėjimo.Kaip sakant pati atsirenku su kuo noriu draugauti su kuo ne.Bet gal ir gerai vis dėlto...
Draugai
33 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Draugų pats šiaip nelabai daug turiu. O tikrų draugų, tai manyčiau turiu, vieną draugę.. Su ja nors realiai bendraujam tik mokykloj, bet labai gerai sutariam.. O tapo, tai tik su ja viena taip nuoširdžiai bendravau, ir bendrauju vis dar.
O draugų susiradimo esmė - ne vien pats žmogus, svarbūs yra ir kiti žmonės. Pavyzdžiui mokykloj, kad ir koks draugiškas yra žmogus, jeigu klasė bus nedraugiška, ar tarkim naujokų nepriimanti(jei ateina naujas žmogus į klasę), tai tas naujas žmogus klasėj visiškai draugų nesusiras. Pavyzdys panašus ir man, nedaugelis tepriimė naujoką į klasę, tai su keliais ir tebendrauju klasėj, ir jie draugai yra. O nuėjau į dziudo treniruotes, ten iškart draugus kelis susiradau, nes nėra tokių nesąmonių, kokių yra klasėje...
33 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |