The Sims 3Sveiki. Taigi turiu problemą su tais Sims 3. Čia kažkas anksčiau rašė apie tą lentelę kuri išlenda norint paleist žaidimą. Tai va, man tokia irgi išlenda. Ten suvedžiau tą kodą, kurį rašiau instaliuojant. Bet jo nepriima. Be to, aš siunčiaus ne iš torrent'ų. Ten pas mane kompe yra tokia programa iš kurios galima siųstis. Tai nežinau ką daryt su ta lentele. Vien dėl jos negaliu patekt į žaidimą Gal gali kas nors padėt?
Gal galėtum pasakyti ta koda kuri vedei kai instaliavai simsus ir tau nepriėmė nes visur internete iesau niekur .... ![]()
Labai prasau pagalbos, as sims3 susiinstaliavau ir viskas buvo gerai, bet kai juos noriu paleisti man ismeta lentele- enter your registration code here, as vel ivedu ta koda, paspaudziu enter is ismeta lentele su uzrasu re-enter and verify your registration code. Prasau pagalbos ka reikia daryti
![]()
pati ziadima tiesiog instaliavau, atvaizdo nedejau neprase.vyko tik instaliacija.jis yra darbalaukyje, cd key prase instaliacijos metu, parasiau ji, viskas tiko, bet zaiima ijungus praso kad ideciau zaidimo diska, tada nucrakinau ir vistiek tas pats, tai reik tada su daemon tools kazka daryt? kad iejus i my computer rodytu disko ikona?
pagal mane re-enter tai reiskia kad dar karta ji parasyt... o man nebuvo tokio dalyko ![]() Laba, gal galit kas nors protingas padėt.
![]() Įsirašiau simsus 3, tada įsirašiau late night papyldimą, po to sumąsčiau ir petsus įsirašyt, bet nelabai pavyko, tai ištryniau viską, dabar sėdžiu beviltiškoj situacijoj, nebegalėsiu nolifint daugiau, nes nebepasileidžia nei sims 3 nei late night, nors petsai ištrinti. Tai vat. Rašo, tipo kai įjungiu, kad kažkas blogai su prisijungimu ar kažką panašaus ir kad pažiūrėt loge. kas tas logas? ![]() Tai vat, gal kas padėsit. ![]() Nupirksiu šokoladą ‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |