Kleptomanijane. bet vat labai didelis įtarimas man vieną kartą kilo. kad lengviau butų pasakot tai pakeisiu vardus. buvome lauke - aš, Simas, Rokas, Eglė ir Simona. Buwo šalta. nuėjom pas Simoną. pas ją ant stalo gulėjo flesh'as. pažiūrėjau. tada Rokas sako : duok man pažiūrėt. nu daviau. tada Simas sako duok man pažiūrėt. nu Rokas jam davė. tada davė man aš padėjau tą flesh'ą ant stalo. ir kai ėjom iš kambario man pasirodė kas Simas jį paėmė. nu galvoju pasirodė. ir įsivaizduojat tą patį vakarą man skambina Simona ir klausia ar nemašiau jos fles'o!!! nu bet kai visų paklausinėjau lyg ir niekas neemė. bet eina kaku. dar kažkurį kartą buwom su Simu susitikę. dar kitų draugų buwo. ir žiūriu Simas išsitraukia tokį patį flesh'ą! sakau o čia kartais ne Simonos flesh'as. jis sako nea. aš už 60 Lt pirkau.tai va net nebežinau kaip yra viskas. bet čia senokai buwo.
P.S. Flesh'as buwo 8 GB. Paskutinį kartą redagavo adolfina 2009 Spa 08, 18:47. Iš viso redaguota 1 kartą.
SU tikru kleptomanu nebuvau susidurusi, bet mokykloje, mano klaseje buvo cigoniuke, kuri nuolat vogdavo is visu kupriniu telefonus, pinigus ar bet kokius kitus vertingus daiktus. Tai laaaaabai erzino, juolab, kad mokytojai del to nieko nedare. Neilgau buvau toje mokykloje, tai nezinau ar galu gale kas nors ka nors padare del tu vagysciu, bet tikiuosi, kad padare
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |