Daržely vaikas taptu draugiškesnis, išmoktu bendraut, dalintis. Tik tai, ieškočiau su reputacija darželio tokio, kur į jį eina tik pasiturinčių šeimų vaikai, o ne iš tų kur sunkiai išgyvena ar šiaip iš alkoholikų šiemų. Nes dažnas vaikas iš tokios šeimos keikias, o aš nenorėčiau, kad mano vaikas,dar jaunas, pradėtu keiktis. Dar darželyje ir mokina visko, stalo etiketo, skaitymo,rašymo, tad...
Auklė ar vaikų darželis?
25 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Pradžioje iki kokių 4metukų, tai auklė prižiūrėtu, kol dirbčiau. O nuo 4metukų,tai leisčiau į darželį, bet ieškočiau geresnio, su reputacija kaip sakant
Daržely vaikas taptu draugiškesnis, išmoktu bendraut, dalintis. Tik tai, ieškočiau su reputacija darželio tokio, kur į jį eina tik pasiturinčių šeimų vaikai, o ne iš tų kur sunkiai išgyvena ar šiaip iš alkoholikų šiemų. Nes dažnas vaikas iš tokios šeimos keikias, o aš nenorėčiau, kad mano vaikas,dar jaunas, pradėtu keiktis. Dar darželyje ir mokina visko, stalo etiketo, skaitymo,rašymo, tad... Paskutinį kartą redagavo Ecstasy 2011 Gru 18, 21:49. Iš viso redaguota 1 kartą.
-------------------------------------- Na aš pati niekada į darželį nevaikščiojau, manim rūpindavosi močiutė. Nei jokios ligos nepuolė nei kas, tik būdavo liūdna mokykloj, kai dauguma vaikų būdavo pažįstami. : D
O ką rinksiuos vaikams - nežinau. Auklė gal gerai, bet turėtų būti labai jau patikima.
25 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |