Diskusijos Grožis ir sveikata

ANG ligos

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Bir 16, 18:12

O man tai pastoviai sloga laikosi. atseit jau buvo praėjus, nuvažiavaupavasarį į stovyklą, nuo dulkių sukilo alergija ir aišku sloga. nu ir vėl inai. tai taip gal jau kokius metus su viršum. net nežinau kiek Otrivino buteliukų sunaudojau, o kiek jau išleidau tai Vajėzau. :roll:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2009 Bir 16, 18:18

Sirgau ausų uždegimu. Bet maža būdama.
Paskui 10 klasėj dar turėjau tokį kaip pulinį gerklėj, kur viršutiniai ir apatiniai dantų elė susijungia. Tai žiauriai buvo. Nieko valgyt negalėjau beveik. 3 sav berods mokykloj nebuvau. ech. Tai vos neatsinaujino čia neseniai. Bet antibjotikai padėjo. Tai jau dabar baimė belekokia kai tik truputį gerklę suskausta man pastoviai: "vėl tas"

Vartotojo avataras

Shy.

Aktyvus dalyvis

7,610.49 Lt

Standartinė » 2009 Bir 16, 19:46

Mano sesei (4m.) išoperavo
adenoidus(N) ir anginą(G) ;)
Gerai kad man nereikia :boogie:
O tau..tai sėkmės :roll:

Vartotojo avataras

lemonia

Lankytojas

Vilnius

661.60 Lt

Standartinė » 2009 Bir 27, 20:00

Man tai streptokokas - antibiotikus gėriau, truputį padėjo, bet nenuėmė. Tų pagrindinių teptis į nosį nenoriu, bais kartūs - neprisiverčiu :cry:

Vartotojo avataras

FANTA

Patyręs forumietis

Biržai

18.00 Lt

Standartinė » 2009 Bir 28, 11:57

Oi man ne kartą buvo :D 1. Adenoidai (sakė mano labai dideli buvo) 2. Polipai (regis 3 kartus operavo, pirmą kartą operavo be narkozės, tai buvo košmaras)

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2009 Bir 28, 12:06

Man šitokių problemų nebuvo ir nebus tikiuosi. :D
Draugei operavo kelis kartus.
Jai nosį pradeda kartais labai kutenti tai po kiek laiko kilo mintis kad jai paliko netyčia truputėli vatos ir dėl to kutena jai nosį.

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Lie 14, 18:48

Man su norim kažkas yra bet ten alergijos pagrindu tai tikriausiai nieko tokio..

Vartotojo avataras

cloudmaker

Aktyvus dalyvis

930.65 Lt

Standartinė » 2011 Gru 10, 20:43

man tai kaip peilis gerklėj antrą dieną, net nežinau, ką daryt, ir druska skalauju ir arbatas liežu žiedų ir imbiero geriu... kol kas nieko. gal galit ką patart, kaip patys gydotės?:) be antibiotikų norėtųsi:D

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Gru 14, 17:53

Kai buvau 6 metų, išoperavo adenoidus. Žinau tik tiek, kad tą pačią dieną paleido namo, nieko neskaudėjo, jokių komplikacijų nebuvo ir dabar žymiai mažiau sergu. yay

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Gru 14, 18:22

db sinusitas man, praeitą žiemą irgi buvo, db antibiotikus geriu:l

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Gru 15, 13:40

Buvau susidūrusi. Su pūline burnoje. Tai valgyt beveik nieko negalėjau. Tai vienas daktaras ten išrašė vaistus, liepė gydytis ir t.t. tai kažkur 2 savaites taip gydžiausi. O paskui pas kitą netyčia gavau nueiti, tai tas ėmė prapjovė ir maždaug po savaitės aš jau į mokyklą ėjau.
ir tas pirmasis daktaras toks nebepatikimas man atrodė. zodziu išrašė leidžiamus į užpakalį. Ten kelis vakarus mama suleido, tai pasakiau, kad geriau mirsiu nei kentėsiu tuos skausmus, kai pasėdėt nebuvo įmanoma, vaistai belekaip tiršti ir skaudūs... Tai paklausėm to daktaro, kad ar galima į veną. Sako, kad jo ir, kad nereikia jų skiesti nieko. Mamos pažįstama sako, kad per tiršti tie vaistai venai ir nuėjo pasikonsultuoti su vaistininke. Tai pasakė, kad jeigu neskiestų, man venas išgraužtų tie vaistai ir ate ate būtų (: Tai po to karto aš niekada pas jį ir nebėjau. Jeigu jau kokios ligos su nosim, burna tai einu pas tą antrąjį. (:

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Gru 16, 22:20

iš šitų rimčiausia man liga buvo angina,tik kad išgijo ji man per porą dienų. :/

Vartotojo avataras

black-leather

Dalyvis

Šiauliai

2,434.85 Lt

Standartinė » 2011 Gru 17, 00:08

Turiu labai didelių problemų su angina. Vasarą išoperavo, bet vistiek ten dar kažkas liko ir dar vėl atsinaujina.;s

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių