Šis bei tas Pašnekesiai

Kalėdinė dovana

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 12, 17:01

galvoju tėvams gal kino bilietus kokius nupirkt, bet nk doro jaučiu nerodo, kad būtų koks rusiškas filmas ar pan geras...nes niekad jie neina į tokius, arba per linksmosdovanos.lt gal ką nors, nežn nežn, nu bet noriu, kad kažkur išeitų : D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Gru 12, 20:21

Vykst, pasižvalgyk tiketoj ir bilietu pasaulį, nes tikrai daug koncertų/renginių visokių, tai gali nupirkt bilietus, nes ir ten tos poilsio dovanos nepigios. :)

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2011 Gru 12, 22:11

Aš tai dar nežinau dovanosiu ar ne, bet jau užsiprašiau Pleibojaus kvepalų ir visokių šmutkių plaukams ir t.t :rock:

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2011 Gru 13, 16:44

GIminems Kaledu dovanas jau isdalinau, kai pries kelias savaites lankiausi Lietuvoje, o dovanojau jiems siuos daiktus: kalendorius, sokoladus, saldainius, likeri, zaislus, drabuzius, sausainius, muzikos kompaktus, stutuleles ir kitokius dekoratyvinius niekucius

Vartotojo avataras

Euthanasia

Dalyvis

Kaunas

4,111.33 Lt

Standartinė » 2011 Gru 13, 18:57

Dabar pasirodysiu kaip tikras skrudžas.

Draugam nieko. Jie man tikiuosi irgi nieko.
Giminėms tikrai nieko. Iš jų visai nepykčiau kažko gaut.
Tėvams gal kokį pyragą iškepsiu (kai reikia kažką dovanot aš esu tokios nuomonės - koks tolkas pirkt dovanas žmonėms už jų pačių pinigus? Kol neturiu kito pajamų šaltinio apart tėvų, tol kažko vertingo ir nedovanosiu. Taaaip, aišku galiu nupirkt kažkokį niekutį, bet iš jų naudos nulis, tik dulkes kaupia. Mano tėvams yra svarbu tik tai, kad juos prisimenu. Gėlės/pyragai/kad ir paprasta žinutė - jiems to pilnai užtenka). Iš jų taipogi šiemet nieko nesitikiu. Geriausiu atveju sušelps lėšų naujiems metams ir/ar klasės baliui.

Vartotojo avataras

Haiuri

Aktyvus dalyvis

22,750.59 Lt

Standartinė » 2011 Gru 13, 19:19

Nemėgstu nei pirkti, nei kai man perka, va šiais metais sumąsčiau natūralios arbatos, pačios darytos (džiovintos ir pan.) padovanoti, pasiūtuose lininiuose maišeliuose, gal dar kažką, manau maloniau gauti, kad ir nevertingą dovaną bet nuoširdžią.

Vartotojo avataras

siimah

Dalyvis

3,588.20 Lt

Standartinė » 2011 Gru 13, 22:18

savo sesei tai žadu kažkiek pinigų arba kokią mielą smulkmenėlę (apyrankę, pakabuką) padovanot.
močiutei tai atviruką ir kremą rankų :D

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Gru 14, 18:52

Euthanasia rašė:Dabar pasirodysiu kaip tikras skrudžas.

Draugam nieko. Jie man tikiuosi irgi nieko.
Giminėms tikrai nieko. Iš jų visai nepykčiau kažko gaut.
Tėvams gal kokį pyragą iškepsiu (kai reikia kažką dovanot aš esu tokios nuomonės - koks tolkas pirkt dovanas žmonėms už jų pačių pinigus? Kol neturiu kito pajamų šaltinio apart tėvų, tol kažko vertingo ir nedovanosiu. Taaaip, aišku galiu nupirkt kažkokį niekutį, bet iš jų naudos nulis, tik dulkes kaupia. Mano tėvams yra svarbu tik tai, kad juos prisimenu. Gėlės/pyragai/kad ir paprasta žinutė - jiems to pilnai užtenka). Iš jų taipogi šiemet nieko nesitikiu. Geriausiu atveju sušelps lėšų naujiems metams ir/ar klasės baliui.

Jei tu perki dovanas iš tėvų pinigų tai nereiškia, kad ir kiti taip. :)

Vartotojo avataras

Euthanasia

Dalyvis

Kaunas

4,111.33 Lt

Standartinė » 2011 Gru 15, 15:31

aš ir neturiu omeny, kad kiti perka dovanas iš tėvų pinigų.

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2011 Gru 18, 01:18

Žadėjau šiemet nieko ypatingo nepirkt ir nedovanot, bet pažiūrėjau, kad tėčiui vis dažniau nugarą paskausta ir mamai nuo sėdėjimo prie kompiuterio atsipalaiduot norėtųsi, tai užsakiau prieš kelias minutes du kuponus masažui (per laisvalaikio dovanas). Taip kad teks dabar ir sesei dovanoti ką nors, vistiek noris ir jai dovanų daugiau ;/ Sarmoj mačiau komplektą - veidrodėlis su katukais (jai tikrai patiks, ji dar neišaugo iš kačiukų:D), šukos ir dar kažkas.. Kaip tik neseniai minėjo, jog neturi jokio veidrodėlio. Spėju, kad tai ir dovanosiu. Belieka draugai. Klasiokėm, spėju, arbatų ar kavų iš 'skonis ir kvapas' išrinksiu, o ką geriausiai dovanot, reikia gerai pagalvoti šiemet.
Paskutinį kartą redagavo Evelyn 2011 Gru 18, 01:19. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 18, 06:51

Draugam tai greitai susigalvojo ką dovanot, tik šeimai neįsivaizduoju :(
Draugėm: nertą angeliuką, kitai - ženkliuką (I :love: Dr. House), tik nežinau kaip su spalvom daryt ar juodos raidės ant balto ar baltos raidės ant juodo :roll: širdutė - raudona. Dar vienai pažįstamai gal kalendorių rinkinuką, nežinau dar tiksliai.
Tokiai fainai moteriai, kuri vat tą angeliuką nuners - Laurestos kalendorių ir apveltą muiliuką (jei netingėsiu padaryt).
Dukterėčiai (beveik 5 metai): saldainių ir knygutę su lipdukais arba spalvinimui.
Tečiui, jo žmonai ir jos tėvams: šokoladą iš Latvijos, galbūt dar savo keptų sausainių (jei netingėsiu padaryt).
Broliukui: galbūt kokį žaislą, jei rasiu koki fainą ir nebrangų.
Sesei ir kitam broliui - nieko, nelabai mes bendraujam.. :dry:

Liko tik: močiutė, kuminas, kuma, dvi puskės ir mama... Mamai galvojau loterijos bilieta nupirksiu arba kokį skanų šokoladą, arba kavos pupelių :sweeet:

deadmoon

Lankytojas

291.42 Lt

Standartinė » 2011 Gru 18, 15:39

Sveiki! Mokykloje, kaip ir kiekvienais metais, keičiamės dovanėlėmis. Šiais metais už labai minimalią sumą - 5 Lt (galima viršyti šiek tiek, tačiau nedaug).
Išsitraukiau vaikiną (17m.)
Kaip manote, ar gerai būtų nupirkti kalėdinę pakabinamą kojinę ir į ją įberti saldainių?

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2011 Gru 18, 18:58

reik nupirkt klasiokei kažkąą bet ji daugiau prie knygų tokia tai net nžn,čiuju knygą ir pirksiu : /

mamaii..duhh idk. Jei sunku visad dovaną išrinkt,nes ji visko turi. ta prasme absoliučiai. tai hmm..gal kokių masažų,nes jai patinka ir šiaip ką kokiam C&D style pažiūrėsiu.

Tėčiui tai irgi problema yra..praeitais metai iš laisvalaikio dovanų padovanojau ekstremalų pasivažinėjimą tai jam lb patiko,bet šiais metais jau kažko tokio manau nedovanosiu,nes nuu kažkaip neįdomu gal. kvepalu ir pnš negaliu nes turi belekiek,ten kaip kokiam rimtam žmogui kokio tušinuko irgi nedovanosiu..nes jam vnž patinka viskas kas kokiam 17mečiui jėga būtų tai vargas man su juo : |

o su draugėm taremės nesikeist,nes nu tipo krizė pas mus šiemet prasidėjo :DD ir šiaip idėjų trūksta.

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2011 Gru 20, 17:24

mamai nieko, nes viską maždaug turi, o to ko nori, mano finansai neišneša, tai apsies :> močiutei knygyno dovanų kuponą, nes dažnai užsimena, kad kažko nori, bet gaila pinigų, tai prisidėsiu šiek tiek, pati išrinkt nesiryžtu, nes galiu smarkiai prašaut... draugei vienai skirtuką knygoms, kitai nežinau, dar kitai irgi nežinau. broliam dar nesugalvojau.

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 21, 02:59

Yey, sumąstėm su mama, ką dovanot šeimos nariams :-) :-)
Kuminui ir kumai - vilnonės kojinės.
Puskėms - sagės.
Dukterėčiai - toki mielą prisegama meškiuką :-)
O mamai, laimėjau 2 bilietus į filmą, į kurį jin labai nuet norėjo, tai vat, bus Kalėdinė dovana 8)

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias