Diskusijos Įdomios nuorodos

Gal užteks žaist?

Vartotojo avataras

Zm0gis

®espect

Grand Line

47.21 Lt

Standartinė » 2011 Lie 01, 21:38

Blofeld. rašė:Kokia daina nuo 3:14 prasideda ?

Čia jei dar kam kiltu klausimas -

pasinaudojau trackID :D

O video pats yra labai geras, aišku tikrieji noLiferiai to nepripažins. O geimeriai eis toliau žaisti...
Viskas šitam video yra tiesa, norit jūs to ar ne... : )

--------------------------------------

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2011 Lie 04, 17:08

SorrowBoy rašė:Nemažai ką, iš tiesų.
Ir aš kartais bijau net tų, kurie man nieko nepadarę. Tiesiog. Savaime.

Sociofobija ?

Vartotojo avataras

korumuda

Aktyvus dalyvis

Vilnius

80.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 04, 19:27

Ne...

Vartotojo avataras

airijus

Lankytojas

UK

1,335.99 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 08, 21:35

Man tai cia kvaila... As va ir pazaidziu, dyrbu, leidziu laika su draugais su seima ir vel dyrbu ir vel zaidziu ir man tikrai nekliudo taip gyventi ;) Zinoma jai jis kalbejo apie tuos NOLIFERIUS kurie sedi per naktis gyvena is tevu ir tt tt tai ziauru...

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 08, 22:23

Runescape, Counter strike, World of warcraft, League of Legends, Modern warfare etc. etc. etc. <333333
Daugiausia praleista prie Runescape apie 5 metus, Cs išvis nuo 10 metų : D WoW nolifinimas būdavo žiaurinis, globale/private, su draugeliais per atostogas kažkurias varėm 3 dienas ištiso nolife, ta prasme - atsikeli, WoW, išeini į lauką alaus parūkyt gryžti - WoW, pamiegi, atsikeli - WoW ir vėl tas pats, tris dienas : DDD bet fkc, buvo smagu, nesigailiu nei viena akimirka praleista prie žaidimų, gera atsiribot nuo tikrovės ir nuo aplinkinių problemų ir pan. vnž, true nolifer here, and proud of it.!

ir nesijaučiu kažkoks sociofobas or smth, nu gal mokslam pakenkė, tai čia vienintelis minusiux. va draugelis mano viens tai kaip ir tas sociofobas, nemėgsta su žmonėm bendraut, vienas visad prie pc kiurkso, nemėgsta žodžiu viešumoj rodytis and stuff : D

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 19, 22:27

Va vykst žodžiai tai teisingi. :up:

Harolduzzz

Įsijaučiantis

1,834.69 Lt

Standartinė » 2011 Spa 26, 15:24

Vykst rašė:Runescape, Counter strike, World of warcraft, League of Legends, Modern warfare etc. etc. etc. <333333
Daugiausia praleista prie Runescape apie 5 metus, Cs išvis nuo 10 metų : D WoW nolifinimas būdavo žiaurinis, globale/private, su draugeliais per atostogas kažkurias varėm 3 dienas ištiso nolife, ta prasme - atsikeli, WoW, išeini į lauką alaus parūkyt gryžti - WoW, pamiegi, atsikeli - WoW ir vėl tas pats, tris dienas : DDD bet fkc, buvo smagu, nesigailiu nei viena akimirka praleista prie žaidimų, gera atsiribot nuo tikrovės ir nuo aplinkinių problemų ir pan. vnž, true nolifer here, and proud of it.!

ir nesijaučiu kažkoks sociofobas or smth, nu gal mokslam pakenkė, tai čia vienintelis minusiux. va draugelis mano viens tai kaip ir tas sociofobas, nemėgsta su žmonėm bendraut, vienas visad prie pc kiurkso, nemėgsta žodžiu viešumoj rodytis and stuff : D

:DD

Vartotojo avataras

Eimantas#2

Dalyvis

1,768.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 21, 22:40

Pažiūrėjau šitą klipą ir prisiminiau anekdotą :D [ Petriukas pagalvojo: - Aš neesu facebook'o auka. Ir parašęs ant sienos: Labjanjaktiukasz visiems ;***** .Nuėjo miegoti ] :DDD Gal ir ne į temą anekdotas :D

Diskusijos Įdomios nuorodos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias