Įvairūs Mistika

Psi galios

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2011 Lap 09, 17:34

wolfing rašė:rezultatus galesi parodit? Ir va ki, chi ir psi kamoliai cia vienas ir tas pats??

Net nezinau kuo tiketi! :cry: Vieni sako, kad vienas ir tas pats, kiti kad psi tai isorine energija, o chi vidine kuno energija, ar gyvybes nezinau? :roll:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2011 Lap 10, 11:42

vadinasi teks pasidomet atskirai visuo situo :( ... o su tuo negatyvu jau bandey?

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2011 Lap 10, 11:57

ir dar vienas dalykas del psi kamuoliu: ar yra skirtumas kaip rankas laikyt?

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2011 Lap 10, 16:53

wolfing rašė:ir dar vienas dalykas del psi kamuoliu: ar yra skirtumas kaip rankas laikyt?

Nemanau, kad yra, nes energijai pats forma duodi mintimis.

wolfing rašė:vadinasi teks pasidomet atskirai visuo situo :( ... o su tuo negatyvu jau bandey?

Jo banziau ir geras gavosi :shock: , bet as jau darau psi kamuolius jau puse metu kasdien, bet plika akim nesimato! Tik karsta tarp delnu pasidaro! :cry: :)

Paveikslėlis

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2011 Lap 14, 08:52

kazkada kai dariau ta psi kamuoli man lyg vibracijos per rankas ejo. cia taip turetu but?

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2011 Lap 14, 19:38

wolfing rašė:kazkada kai dariau ta psi kamuoli man lyg vibracijos per rankas ejo. cia taip turetu but?

Turi taip but, tu pajautiai energija! :) :up:

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2011 Lap 15, 08:52

bet ta vibracija buvo gana stipri gal kaip telefono ar dar stipresne. ir ji tai nuslugsta tai vel iki ranku nueina, bet lygi delnu kad nueitu taip ir nepriverciau

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2011 Lap 15, 17:48

wolfing rašė:bet ta vibracija buvo gana stipri gal kaip telefono ar dar stipresne. ir ji tai nuslugsta tai vel iki ranku nueina, bet lygi delnu kad nueitu taip ir nepriverciau

keista? Nezinau, kas cia gali buti. Gal kokie neigiamos energijos blokai ties riesais? Arba reikia pamedituoti, kad galeti suvaldyti energija.

AndV5

Lankytojas

130.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 15, 19:16

Sveiki, tai va netycia suzinojau kad egzistuoja tokie kaip psi kamuoliai. Pabandziau ir nezinau ar isejo, abi rankas lyg ir traukia, lyg ir stuma viena nuo kitos, norint sulenkti pirstus atrodo kad jie "girgzda"(nezinau kaip kitaip pasakyti,tiesiog keistai lankstosi :D). Ar tai reiskai kad pavyko? ;)

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2011 Lap 16, 09:54

nu nezinau bet man tie pirstai vos netrukineja kai pradedu daryt ta psi kamuoli... nu nezinau gal ir pavyko tik sukaupei labai netanku energijos kamuoli.

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2011 Lap 16, 09:55

Slaidas rašė:
keista? Nezinau, kas cia gali buti. Gal kokie neigiamos energijos blokai ties riesais? Arba reikia pamedituoti, kad galeti suvaldyti energija.

o kaip man ten medituoti??? kiek skaiciau visur raso kad medituot reikia kad ir ka darai... o man ta meditacija tas pats kas japonu kalba :shock:

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2011 Lap 16, 17:10

wolfing rašė:
o kaip man ten medituoti??? kiek skaiciau visur raso kad medituot reikia kad ir ka darai... o man ta meditacija tas pats kas japonu kalba :shock:

Meditacija nera sunku. Tiesiog paskiri laiko meditacijai ir per ta laika medituoji. Nebutina sedeti kokiose jogos pozose uztenka tik prigulti ant lovos arba sedeti ir uzsimerkti. O uzsimerkus skaiciuoti kiek ikvepiai, jei pametei skaiciu tada pradek is naujo. Svarbiausia meditacijos prasme susitelkti i viena dalyka siuo atveju kvepavima, turi buti tokios mintys ...vienas...du...trys...keturi... Bet jeigu gaunasi vienas...mama kepa sausainius...du..ka man cia veikti po meditacijos...o koks skaicius buvo?, tai taip jau negerai turi susitelkti i viena dalyka ir neleisti pasalinems mintims suktis galvoje, tik skaiciai ir kvepavimas. :up:

Geras video apie meditacija

AndV5

Lankytojas

130.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 16, 18:38

wolfing rašė:nu nezinau bet man tie pirstai vos netrukineja kai pradedu daryt ta psi kamuoli... nu nezinau gal ir pavyko tik sukaupei labai netanku energijos kamuoli.

O kaip sukurti tankesni??gal ilgiau kaupti??? Kaip zinoti ar tankus, ar ne?? :D

Deividas270

Aktyvus dalyvis

2,853.82 Lt

Standartinė » 2011 Lap 16, 19:50

Gal kas galit pasakyt is savo patirties. kaip sukurti psi rutuli? Po metu vel idomu pasidare :)

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2011 Lap 16, 20:14

AndV5 rašė:O kaip sukurti tankesni??gal ilgiau kaupti??? Kaip zinoti ar tankus, ar ne?? :D

kiek as zinau tai yra 2 budai:
1. tarkim esi susikures ta psi kamuoli ir tu ji pleti taip pat ir rankas isonus o po to tu ji suspaudi
2.tai kai turi psi kamuoli tiesiog krauni energija tankiau.
o as mokiausi is sito http://www.hipiai.lt/forume/viewtopic.php?t=1545

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių