Labiausiai įstrigusios mokytojų frazėsMatiekos mokytojos bajeriai:
"Dziugai, dazniau eik i mokykla, o ne po konteinerius kniskis" "Karolina, uzsuk radija" "Zmogau kuris kalbi - uzsiciaupk" Dailes mokytoja: "Dziugai, ar valerijonu padauginai?" "Issitraukiam popierius is ausu ir pradedam piesti" "Justai, ka graibai po suolu? Parasysiu 1" Lietuviu mokytoja: "Mantai, susirenki savo zaislus ir eini is mano kiemo. As su tavim nebezaisiu!" Fizikos mokytoja: "Su manim cia nezaisit. Zinokit ana syki atejo penki, du isnese" Direktorius, geografija desto mums: "Vaikai, matau kad jus pavarge, tai pazaisim RAKETA. Dabar visi pradedam trypti kojom(visi laimingi trypia), db pridedam ranku dauzyma i suola, o db pradedam garsiai saukt, atsistojam ir patylim pora minuciu"(visi taip ir dare, isisivaizduokit ka turejo pagalvot klase zemesniam aukste )Anglu mokytoja: "You stupid cabage-heads" "I swear, I gonna kill you" "Mariau, striptizas?" Biologijos mokytoja: "Vakar du berniukai pasiliko sveisti vyriskus organus" Informatikos mokytojas: "Justai, šunblieki tu! ka vel pridirbai?" Oi dar daug daug yra, bet jau net nepamenu.. ![]() Mūsų mokyklos perlai :
# Vaikai, aš matau – jūs prisiuostę! # Buvo jau du skambalai. # Šiemet mes mokysimės biologiją, nes taip parašyta ant knygos # Nenori eit gydytis? # Va! kiec! # Kieno čia švarkas kaip negyvo šuns plaučiai išdrėbtas ? # Žalty tu, melagi # Mokytojui tinka būt durnam. # Duok viska arba neteksi visko. # Kipo aparatas skirtas ne tik H2 išgauti, juo galima išgauti H2. # Ką tu, žodžiu, darai? # Konrtolinyje bus 4 arba 4 su puse sakinio # Tai kas čia pas tave do mobiles, jeigu fotiko nėra? # Pavardė Bobinas labai tinka prie žodžio bjaurybinas # Vitaminas C vienintelis kuriame nėra kepenų # Kaip mūsų 12 pirštų # Monosacharidai sudaryti iš monosacharidų #Lietuvoje gandras toks garsus, kad net yra sukurta daina apie gulbę. # Vaikai, jūs esat žiaurūs # Debilų mažai, o jūsų daug. # Netrukdau? # Pas mane tokios priežasties nėra # Tu klausyk ką aš tau sakau, o ne kas knygoj parašyta # Jūs vistiek šito nestudijuosit # Negirdžiu nė garso, proferosiau Bitele # Kūmos dvi # Kiaulė iš nešventino tvarto # Aš pajuokavau, jei kas supratot? Čia keletas (kiek atsimenu)
*gerų atostogų *aš sakau, aš žinau *nežiūrėk į knygą, ten atsakymo nėra *rašyk, o ne manikiūrą darykis *kiek danguje žvaigždžių, tiek pas tave klaidų *utele utelele utelele utele (dainavo )*ir sėdi kaip žiurkikės suole *kas išdrys pasakyti nors žodį gaus 2 (gale patyliukais NEAIŠKINK). šaunuolis 10 ![]() *atsakymai lubose neauga *Gintautai raminies, kitaip nuleisiu kelnes prieš visą klasę *galas tyha ![]() *tau gal valgyti namie neduoda, jog per pamoką valgai?
Kokioj mokykloj mokaisi? ![]() O tai čia paskaičius, ti ne mokykla, o humoro klubas atrodo. ![]() Chemijos mokytoja: Atsiprašau, kad esu žmogus ir klystu (sukryžiuoja ant krūtinės rankas ir pradeda lankstytis)
![]() -mokytoja, aš noriu atsakinėt. -O aš noriu šventę švęst ![]() Žmogaus saugos (ta pati chemikė): Visi žmonės per perėja dviratį persiveda, o Dubnekova taip nedaaro čia viena klasiokė per perėją pervažiavo dviračiu ir paskui žmogaus saugos mokytoja didžiausią moralą atskaitė ![]() Matematikos mokytoja: Nu ką, išmintingieji kurmiai ![]() Anglų kalbos pamoka:
Mokytoja: kodėl nieko nerašai? Juk liepiau laišką parašyti - nenoriu ir nerašysiu Mokytoja: greit eini sėst į kitą suolą! - Neisiu, o kodėl turėčiau? Mokytoja: parazite tu, greit eini pas direktorę! - Žinot ką, jei nufilmuočiau jus direktorė liktų šokiruota Mokytoja: nu gerai filmuok jei nori, manęs tai visai nejaudina... Na va toks pokalbis vyko per anglų kalbos pamoką. DDMūsų tai geografijos mokytojas paprikolinti mėgsta. Kartais anekdotus iš savo žurnalų paskaito. O šiaip tai jo šitie topiniai:
* ,,O, Kamile, man net putos drimba žiūrint į tave.'' * ,,Man patinka jūsų klasė. Turit gerą humoro jausmą. Kaip ir aš. Bet esmė ta, kad mano humoro jausmas vistiek geresnis.'' * ,,Įsivaizduokim, kad aš su Ieva kasamės iki žemės branduolio. Kasamės kasamės, kol galiausiai nuo karščio sudega Ievos plaukai ir mano kelnės.'' *,,Šiandien pasikviesiu Karoliną prie lentos. Norėsiu aš ją truputį pačiupinėt. Paskui dar reiks ir su Monika padraugauti.'' FIzikos mokytoja, kuri labai mėgo daryti pedagogines pertraukėles ir pasakoti anekdotus. Jos topinis: *,,Jeigu! Jeigu! Jeigu bobutė turėtų ratus, būtų autobusas!'' *,,Viskas? Aš žinau tik kačių ėdalą Viskas.'' Lietuvių pamoka: *,,Nu kas čia juokinga? Tas žodis ,,rapolas''? Aaa! Tai berniukai jūs šitaip savo .. vadinat?! :-D'' *,,- Mantvydai, turbūt tau dabar pats tas amžius kai viską neigi. Taip? - Nu ne. - Nu va. Aš taip ir sakau.'' Yra buvę ir daugiau, tik nepamenu. : DD ‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |

)