Björk
26 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Nusprendei, atgaivinti temą:D
Kažkada tai man ji visa, tai buvo kažkas atskiro, kaip atskira planeta, prie kurios nenorėjau, o gal tiesiog bijojau prisiliest. Bandžiau Ir vat pačios pirmos dainos, Army of Me, All Is Full Of Love ir I've Seen It all (iš filmo), tai iš pradžių, na visai svetimos Vėliau, tiesiog iš "neturėjimo ką veikti", nusprendžiau, kad verta visų perklausyt DAR PO KARTĄ (ir taip dardardardardar kartą) o kitų jos dainų, kol kas nesiryžtu klausyti;D (man užtenka ir tų žinomų)
Vat būtent dėl to “kažkaip kitaip” ir klausau Jos. Ir tikrai – iki šiol nesu išgirdusi nei vieno balso, kuris būtų nors kiek panašus į Björk. Nesakau, kad jis labai išskirtinis, bet “kažkoks kitoks” ir to pilnai pakanka. Breed, na tiesą sakant ne dėl temos atgaivinimo čia parašiau. Tiesiog šiandien ypatinga diena, kurią norėjosi kažkaip pažymėti... Taigi įkėliau trumpą video su keletu dainų ištraukų iš skirtingų Jos erų. Ir apskritai, patinka man čia jūsų nuomonės: “kažkas atskiro”, “kaip atskira planeta”, “bijojau prisiliesti”, “nesiryžtu klausyti”, “gąsdina”, “bijau to, ko nesuprantu”… Visa tai tik rodo, kad Björk yra kažkas daugiau, nei tik dainuojantis žmogus su keista[?] apranga… Ačiū už nuomones:). Albumo pavadinimas: Biophilia Albumo išleidimo data: 2011 m. spalio 10 d. (šiandien Albumo žanras: Art pop / Dark ambient / Electronica / Darkwave Biophilia - aštuntasis studijinis albumas, išleistas kaip viena aplikacija, savyje turinti dešimt smulkesnių programėlių – po vieną ar net kelias kiekvienai dainai (pvz. galimybė patiems kurti dainų remiksus. Aišku, čia reikalingas ipad ar ipod touch). Aplikacija išleista kartu su tradicine albumo versija (CD).
26 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |

Nors aišku nesmerkiu,ji tikrai lenkia daugelį atlikėjų.