Diskusijos Gyvenimas

Amžiaus skirtumas santykiuose

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Spa 09, 15:38

Nori pripildyti ja savo dvasia, atnešti jai tikrą džiaugsmą.

Sielos šilumą, džiaugsmą tikrą, švelnumą, rūpesti, meilę, galima vardint ir vardint.

Tu ką nors toliau negu Biblija ir gėris savo gyvenime matai? ;dd
Nes man jau darosi tavęs nuoširdžiai gaila. Esi ką nors girdėjęs apie tokius dalykus, kaip kad jaunesnės merginos/moterys būna su daug už save vyresniais vyrais dėl pinigų? Jie gauna sekso, jos - pinigų ir meilė, sielos šilumas, tikrasis džiaugsmas, rūpestis ir t.t. lieka PASKUTINĖJ VIETOJ. Aš juk rašiau, kad čia vienas iš milijono atvejų, kai būdami tokio amžiaus skirtumo žmonės tikrai myli vienas kitą, o ne būna kartu dėl tam tikrų sumetimų (seksas/pinigai/etc). Ir dar anoj temoj aš tau sakiau, kad žmonės dabar LABAI sugadinti ir visai nepanašūs į geraširdį Jėzų (tokį žmogų, vėlgi, rasi vieną ir daugelio). Atsimerk ir nusiimk rožinius akinius (:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2011 Spa 11, 12:15

Aš atsakiau. Jai sunkumai tik galėtų kilti, kad jį reiktų daugiau prižiūrėt dėl sveikatos galbūt, bet ne psichologiniai sunkumai, jei ji pati neprisigalvotų kad tai nenormalu.

tokie santykiai be psichologinių sunkumų?? Na nebent tas 100metis būtų idealus vyras: tūrėtų 40 laipsnių temperatūra, sirgtų nepagydomom ligom ir turėtų kelis milijonus banko sąskaitoje :lol: vat tada tikiu, kad ta 16olikmetė su juo būtų be jokių psichologinių ir kitokių problemų ;)

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2011 Spa 13, 19:59

Amžius svarbu. Kad ir koks jautiesi protingas/suaugęs, budamas 15 gyvenimo išminties nežarstysi. Taip ir santykiuose - jei amžiaus skirtumas labai didelis (tarkim tą pavyzdį 16 metų ir 40 metų), vyresnis žino, ką nori girdėti kitas žmogus ir juo pasinaudos. Ką suaugusiam gali duoti toks jauans žmogus be savo šiknaskylės? (šiknaskylę panaudojau kaip plintančios pedofilijos simbolį, o šiaip galit rinktis bet kurią kitą skylę)

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Spa 13, 23:50

devoted aiškiau išsakė tai, ką norėjau paaiškinti tam žmogeliui, besąlygiškai tikinčiam savo visarijonais ir taip toliau.

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2011 Spa 14, 17:54

tai puiku... gal kai daugiau žmonių aiškins, jog jis klysta, jis suabejos savo sektos tikėjimo tiesomis..

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 14, 18:07

kaip jūs manot kad jis klysta, taip jis mano, kad jūs klystat. Kokia prasmė kažką įrodinėt, aiškint, gintis. Kas žino kur yra tiesa? Gyvenimas parodys jūsų tiesą.

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Spa 14, 23:29

Aš tai ir nenoriu įkišt jam savo tiesą, tenoriu suprast, kodėl jis taip galvoja.

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 14, 23:47

"ką norėjau paaiškinti tam žmogeliui, besąlygiškai tikinčiam savo visarijonais ir taip toliau."

kaip pati sakei galvoja, nes tiki visarijonais ir taip toliau. paaiškint artimiau įkišt nei suprast.

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Spa 15, 10:46

Gal čia ir mano klaida. Tokia jau esu, bet aš nesuprantu, kaip visada ir visur gyvenime galima remtis tik religija. Juk tai šlamštas. ://

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Sau 03, 19:00

Manau problemos del poros amziaus skirtumo atsiranda tuomet, jei ju vidinis subrendimas yra skirtingo lygio. Is pradziu tai gali atrodyti smulkmena, bet su laiku atnes problemu. Pvz 20-mete mergina nori savaitgalius praleisti klubuose, o 40-metis vyras nori juos praleisti namuose, ziuredamas televizoriu. Jei vienas i kito reikalus nesikis ir darys ka nori tada gal ir gerai.. bet juk seima turetu buti kartu, argi ne? Mano pacios yras yra 14 metu vyresnis, t.y. man 23, o jam 37. Sutariam puikiai, nes jis itin jaunatviskas ir tuo paciu papildom vienas kita. Kartu einam i vakarelius, as ji lydziu i koncertus naktimis, o jis mane lydi i darba rytais :)

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių