O pas mane taip :
Postcards Sent: 50
Postcards Received: 48
Dabar tikriausiai pristabdysiu, nes jau kažkiek pabodo.
PostcrossingNa va, jau turiu 13 atviručių.
![]() ![]() P.S. Gal kas žinot kur Vilniuj galima rasti kokių atviručių su gyvūnais, gamta ar panašiai, nes kiek tik randu atviručių tai visos su miestais tik? Vo, visa paklodė iš supermamų: Vilniuje gražių atvirukų galima nusipirkti: * "Akropolio" paštas * PC "Gedimino 9" atviras pašto kioskelis II a. tilte (su Lietuvos vaizdais, gyvūnais; "Anvaros" leidyklos; po 1,25 Lt) * Taikomosios dailės muziejus (paveikslų reprodukcijos, eksponatų nuotraukos) * Vilniaus turistų informacijos centras (turistinės, yra nakties vaizdų) * Centrinis knygynas, Gedimino pr. 13/11, prie "Mc Donald's" (1991 m. su pasakų personažais ir gėlėmis po 50 ct; su turistiniais vaizdais po 1 Lt) *"Humanito" knygynas, Domininkonų g. 5 (su kriauklėm, sodais po maždaug 4o ct; atvirutės iš postcardstore po 3,5 Lt) * Pilies knygynas (Užupio angelas; su turistiniais vaizdais po 1,55 Lt) * Buvęs Masiulio knygynas, Pylimo g. 53/2 (atvirukai su maistu Play Food, su kavos puodeliais Nouvelles Images, brangoki) * Antikvariatas netoli Humanito knygyno, kylant į viršų link Vokiečių g. (po 50 ct, su portretais) * Alma raštinės reikmenys, Kalvarijų g. 125 (atvirukai po 5-15 ct) * Prekybos salelė "Akropolyje", įėjus pro Maximos įėjimą sukti į kairę (fotografų Anusauskų atvirutės po 1,5 Lt) * "Norfa" (apie 70 ct; serija juodai baltų atvirukų su spalvota detale, yra su futbolo kamuoliu) * "Iki" (serija juodai baltų atvirukų su spalvota detale, yra su futbolo kamuoliu) * Maxima (serija juodai baltų atvirukų su spalvota detale, yra su futbolo kamuoliu, kaina ~1,5 Lt; viengubi Sigutės Ach atvirukai) * parduotuvė "Egoistas" (PC "Ozas" II a., po 5 Lt, tačiau kartais būna skelbiamos -50 proc. nuolaidų akcijos) ) Paskutinį kartą redagavo kara 2011 Spa 04, 21:44. Iš viso redaguota 1 kartą.
Aš truputį buvau apstojus, bet vėl va pradėjau siųsti..Iš karto ištraukia visus 7 adresus, išsiunčiau, tai dabar pati kas dieną gaunu po atviruką
![]() EDIT: Šiandien gavau du iš Amerikos ir Lenkijos, taip pat ir išsiunčiau du..supratau kad žaisdama tokiu principų, sulauksiu daug atvirlaiškių ![]() ‹ Diskusijos ‹ Įdomios nuorodos |