Diskusijos Grožis ir sveikata

Spalvoti lęšiai

Vartotojo avataras

Tukė

Aktyvus dalyvis

6,999.38 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 25, 19:04

Sveiki, gal duosit patarimą - kokie lęšiai geresni nešiojimui paryškinantys ar pakeičiantys visai akis?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 25, 23:57

Šiaip esu girdėjus, kad jei pvz žydraakė nešioja ilgokai tamsiai rudus lęšius, tai jos natūrali spalva truputį patamsėjo. Bet čia gali būt ir sapalionės, tiksliai nežinau. Pati esu žydrų akių, nešiojų mėlynas linzs ir per daug nesibaiminu. Manau kad jei kardinaliai spalvos keist nenori tai nėra jokio skirtumo kuriuos pirkt. Tai nebent paskui abudu pabandžius nuspręsi kurie tau labiau tinka, gražiau, patogiau ir pan.

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 26, 17:35

Man, asmeniškai, gražiau atrodo tik paryškinantys akių spalvą lęšiai, nes kai įsideda elektrinės žalios/mėlynos spalvos lęšius, tai neeežinau, gal tam kartui atkreipia dėmesį ir pan, bet kuo tuoliau, tuo juokingiau atrodo.

Vartotojo avataras

LadyAis

Patyręs forumietis

Kelmė

3,237.18 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 26, 19:26

Manau, kad akių spalvą reikia derinti. Ta prasme, kad jei eini į mokyklą, ar ten, kur dirbi, neverta nešioti šokiruojančias linzes. Tuomet reikia rinktis natūralias spalvas. Tačiau laisvailaikiu paekspermentuok. Nešiok kokias elektrinės spalvos, labai ryškias ar šiaip keistų spalvų, raštų ar išvis spalvotas linzes. Man labai gražu. Tačiau jei su tokiomis ateitum į kokią mokyklą, atrodytum juokingai.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 26, 19:55

Šiaip, aš visiškai nesuprantu tokio dalyko, kai žmonės nešioja linzes dėl spalvos, va kad tipo gražiau ar ''va aš kieta, aš kitokia ir ant mano vyzdžių linzės su kanapėm''. Nesuprantu kam puikiai matantiems žmonėms cackintis su lęšiais, juo labiau kad akim paslaugos tikrai nedaro tos linzės. O jei jau su minusu ir vistiek linzes nešioji, tai tada nematau nieko blgo pakeist savo spalvą ar dar kažką, vistiek jau nešioji tuos lęšius. Tai va tai jei su minusu, tai tada neapsimoka daug prisipirkt skirtingų rūšių, nes akys vistiek blogėja, ir paskui nebetiks. Tai man pvz būtų gaila 40lt mandrom linzėm, kurias užsidėčiau kelis kartus.

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 26, 22:03

Tu sakai, yra atvejų, kad puikiai matantys žmonės nešioja linzes? nesutikau neivieno, o jei tu sutikai, tai kažkoks nesusipratimas, nematęs dar tokių atvejų, kad nešiotų dėl grožio..

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 27, 19:02

:DD ne nu jie puikiai mato, bet nešioja dėl spalvos. Aišku ant bajerio tų paprastų tai aišku nenešioja, bet tipo cool, spalvą pakeist ir tt.

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 27, 19:57

Aš norėčiau tamsiai tamsiai rūdų. Tokių juodų galima sakyt. Man toookios gražios juodos akys. : |
Beet mano akys lb jautrios tai bijočiau žiauriai dėtis jaučiu. ; D

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 27, 20:02

mano klasiokė buvus įsidėjus buvo žalius, tai .. kai gerai akys atrodė, bet matės jau, vos ne emeraldo spalvos
o db kursiokė viena nežn ar jinai ten lęšius ar ką, bet pas ją nesveikai rudos akys, bet labai gražiai atrodo ; o

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 27, 20:19

Fobija. rašė:Aš norėčiau tamsiai tamsiai rūdų. Tokių juodų galima sakyt. Man toookios gražios juodos akys. : |
Beet mano akys lb jautrios tai bijočiau žiauriai dėtis jaučiu. ; D

O tu šiaip linzes nešioji> nu tavi regėjimas prastas ar ne?

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 28, 15:46

Geras regėjimas. Nenešioju. Imčiau be dioptrijų ta prasme paprastus lęšius jei jau pasiryžčiau ; D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 28, 16:37

Nu tai va, Vykst, aš sakau kad būna žmonių kuriem čia žiauriai cool reikalas atrodo tos linzės ir pan. aš kaip tik beleką atiduočiau kad tik regėjimas mano geras būtų ir nereikįtų tų linzių..

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 28, 20:16

Tai jis nk ir nesakė : DD
O šiaip aš tai ir laiminga dėl savo regėjimo ir kad nereikia nieko pastoviai nešiot (lęšių ar akinių) bet tarkim visai nk būtų pažiūrėt kaip atrodau rudom tamsiai lb akim. ; D nu ir šiaip net nekiltų mintis pastoviai nešiot,gi koks vargas. ; D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 29, 18:59

Blyyyn, cookie norėjau parašyt, soriukas :DD

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 29, 22:11

Pukuse rašė:Nu tai va, Vykst, aš sakau kad būna žmonių kuriem čia žiauriai cool reikalas atrodo tos linzės ir pan. aš kaip tik beleką atiduočiau kad tik regėjimas mano geras būtų ir nereikįtų tų linzių..

Pritariu. Nežinau ką atiduočiau, kad nebereikėtų tų suknistų, akinių, ar nuolatinių vizitų pas gydytoją, pirkimą vitaminų ir t.t..
Mąstau net apie korekcija, nes žiauriai šūdinai jaučiuos.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių