Diskusijos Gyvenimas

Tobula antroji pusė

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 31, 15:44

Net neįsivaiduoju. Nesu susikūrus nei išvaizdos, nei būdo savybių sąrašo, kurį turėtų atitikt mano vaikinas. Apskritai, manau, kad tas idealumas, poros tinkamumas vienas kitam paaiškėja su laiku, o ne susikūrus kažkokius reikalavimus. O jau kai vienas, kad ir nereikšmingas reikalavimas neatitinka, atsiranda abejonių, pradeda tai badyt akis, nors realiai gal ta žmogaus savybė ir netrukdo.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

xXiPodXx

Aktyvus dalyvis

Somewhere in the middle of nowhere

3,305.29 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 31, 18:28

Tobulų nebūna,nes visi ir taip esame tobuli. :D

Ok, db į temą. Nu žodžiu tūrėtų būt už mane aukštesnis, tamsių plaukų, rudų arba juodų akių.... :D Bet nebūtinai. Nu šiaip labiau bendravimas man rūpi. Kad nebūtu koks baisiai pavydus.Geriau linksmas bei su humoro jausmu. Bląąą. :D

fevane

Lankytojas

440.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 02, 19:30

nei isvaizdos, nei budo jokiu savybiu neturiu nusistacius. Tiesiog manau, kad su vaikinu svarbiausia jaustis saugiai, mylimai ir kad galetum juo pasitiketi. Tik tiek tereikia, as manau.:)

quiet

Dalyvis

Kelmė

3,748.15 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 10, 12:27

Niekada negalėjau išsivaizduoti kaip jis gali atrodyt kalbant apie tobulą išvaizdą. Niekada negalėjau išsivaizduoti koks jis bus. Bet kai jį radau supratau , kad jis TOBULIAUSIAS žmogus. Tada prisitaikai prie jo išvaizdos prie charakterio ir jis tampa tavo idealu nors ir jo niekada neturėjai...

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 10, 12:57

Aš niekada tokių idealų nekūriau, kad maždaug vaikinas atitiktų mano reikalavimus, bet turėtų tokią ydą, kuri man nepatiktų ir dėl to su juo nebebendraučiau.
Dėl to turiu vaikiną, kuris man pačiai yra tobulas, kad ir kaip tobulų žmonių nebūna. :>

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 10, 21:46

rudų arba juodų akių...

apsi*ikit su tuo idealumu, įsinori juodaakių kažkokių twilighto prisižiūrėję ir prasideda nesąmonės visokios.
peace

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 10, 22:05

Nemanau, kad ten twilight'o ar kito balagano įtaka, bet tai, kad žmogaus akys turi įtakos renkantis, yra tikrai l i ū d n a. : >

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 10, 22:28

nu ką žn, aš juodų akių dar nematęs :< gal nedaug pasaulio matęs

quiet

Dalyvis

Kelmė

3,748.15 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 11, 11:59

Dž. rašė:Nemanau, kad ten twilight'o ar kito balagano įtaka, bet tai, kad žmogaus akys turi įtakos renkantis, yra tikrai l i ū d n a. : >

:up: :piktas:

Suradau du dalykus kuriuos turi atitikti. Turėtų tas žmogus nerūkyt ir negerti be progų :sweeet:

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 11, 17:35

supratingas, juokingas/sutampantis, panašus humoro jausmas, patrauklus, dar gerai, kai žmogus daug kalba, bet ne per daug ir žino, kada geriau patylėt ir kai nevaro ant muzikos, kurios klausau :D ir kai pagiria dažnai man patinka. IR KAI ŽIŪRI Į AKIS

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 11, 18:25

Mintyse. rašė:tai, kad žmogaus akys turi įtakos renkantis, yra tikrai l i ū d n a. : >

gal ir neturi įtakos, bet pažiūrėk į temos pavadinimą :d

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 11, 19:55

Vitalija, žinau, kur komentuoju. : D dėl to ir sakau.

Vartotojo avataras

balti.drambliai

Dalyvis

303.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 27, 23:59

Anksčiau svajodavau apie žydrų akių aukštesnio ūgio vaikiną, turintį nuostabią šypseną, mokantį groti bent vienu instrumentu ir, be abejo, dainuoti; Komunikabilų, su geru humoro jausmu, gana lanksčiu charakteriu, apsiskaičiusį, mėgstantį teatrą ir pan.

Ir, žinoma, dabartinė antroji pusė ganėtinai nedaug atitinka tą idealą, bet dėl to nelaimingesnė nesijaučiu. Iš tikrųjų, pradedu mąstyti, ar įmanoma rasti savo idealą ir ar tai atneštų pilnavertiškumą ir visokeriopą laimę.

Vartotojo avataras

VaikasDievo

Įsijaučiantis

1,783.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 28, 19:43

latenightalumni rašė:Kokia, jūsų manymu, turėtų būti antroji pusė, charakterio ir išvaizdos atžvilgiu, kad ji būtų tobula?

Labai gera, niekada nesipiktinti, nesibarti, nerūkyti, negerti.

lobo

Dalyvis

VNO

4,963.20 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 28, 22:04

VaikasDievo rašė:niekada nesipiktinti, nesibarti

taip nebuna.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę